Schoonheid

Borstvergroting

Borstvergroting is de tweede meest populaire esthetische procedure in de US Women get borstimplantaten om hun borsten groter en vollediger. Er zijn twee types van borstimplantaten - zoutoplossing en siliconen. Saline zijn silicone schelpen gevuld met steriel water. Gevuld met siliconen implantaten zijn silicone schelpen gevuld met een plastic gel gemaakt van siliconen. In 1992 stopgezet de FDA de verkoop van siliconenimplantaten vanwege de bezorgdheid over de veiligheid. In 2006, na meer gegevens verzameld werd, implantaten de FDA toegestaan om te verkopen van siliconen. Een derde bedrijf, Sientra, heeft ook goedkeuring door de FDA onlangs om een siliconen gel implantaat ontvangen.

Er zijn twee soorten van siliconenimplantaten, ronde implantaten en anatomische implantaten. Hoewel vrouwelijke borsten niet rond door de natuur zijn, blijft de traditionele ronde implantaat de meest gebruikte implantaten voor borst chirurgie op de meeste plaatsen. Wanneer ronde implantaten worden gebruikt boven de borstspier zonder voldoende klierweefsel dekking, zal zij een karakteristiek afgeronde uiterlijk opleveren. Echter, bij het gebruik van de dubbele vliegtuig gedeeltelijke sub-muscular aanpak, ronde implantaten krijgt een natuurlijke ogende borst. Bij het selecteren van een ronde implantaat, twee parameters zijn belangrijk: de diameter van het implantaat en de projectie van het implantaat. Door deze parameters aan te passen, kan het juiste implantaat volume worden gekozen.

De anatomische implantaten worden gebruikt om een natuurlijke ogende vrouw verschijning van borstkanker. Zijn functie is om positie op volume indien gewenst. Hun kenmerken zijn een vlakkere pool van de bovenste borst en een vollediger lagere borst curve. Naast het bieden van een esthetische en steviger verschijning, kunnen deze ook worden gebruikt om op te heffen van de borst, om uiterlijk voor patiënten met borst-base misvormingen (buisvormige borsten), om te herstellen van volume verloren na borstvoeding en voor een breed scala van reconstructieve procedures na oncologische chirurgie. Anatomische implantaten kunnen "drie-dimensionale" borstvergroting met specifieke implantaat dimensies bepalen voor elke patiënt met inbegrip van de breedte, de hoogte en de projectie van het implantaat. Vergelijken van anatomische en ronde implantaten met overeenkomstige breedte, zullen anatomische implantaten ongeveer 20% lichter dan ronde implantaten.

Omdat het een cosmetische procedure, dekken gezondheid verzekering meestal niet borstvergroting.

Alvorens uw borst vergroting procedure, zal u aan met uw chirurg voor een medische raadpleging. Uw chirurg kan u vragen te stoppen met roken en stoppen met inname van bepaalde medicijnen een paar weken voor de operatie.

De operatie gebeurt meestal als een poliklinische procedure, onder algemene verdoving, gedurende welke u zult pijn-vrij. Het duurt meestal een tot twee uur. De chirurgische incisie gebeurt meestal onder de borsten (op de inframammary vouw) of rond uw tepels afhankelijk van de voorkeur van de patiënt, de vorm van de borst, het soort implantaat en hoeveel uitbreiding wordt gedaan.

De chirurg zal de borstimplantaat stak in een zak boven of onder uw borst spier. Nadat het implantaat in plaats is, zal de chirurg de bezuinigingen met hechtingen of chirurgische tape sluiten.