Schoonheid

How to get rid van gehavende huid

Als u hebt ooit uw huid beschadigd en kreeg een permanent litteken, u weet dat de gevolgen kan het hebben op je gevoel van eigenwaarde. Nu van belang hoe onzichtbaar het is aan anderen, je weet het is er en voor veel mensen, dit kan rampzalig zijn. Het goede nieuws is dat er manieren zijn om te voorkomen dat littekens vormen. Sommige van deze voorstellen lijken logisch, maar als je hoe littekens vorm, en je uw huid weet verwonden, je ook hoe we het beste weet te voorkomen dat het litteken blijven of op zijn minst, hoe zichtbaar te maken dat litteken zo minimaal mogelijk.

Ten eerste, niet beschadigen uw huid. Iedereen weet dat dit is niet mogelijk de tijd... ongevallen gebeuren. Maar waar is het mogelijk, proberen te voorkomen dat de schade in de eerste plaats. Littekens formulier in om de huid te beschermen tegen verdere schade. Wees voorzichtig bij het doen van elke activiteit die heeft het potentieel van huid schade. Draag beschermende uitrusting mogelijk.

Als je een litteken krijgt, laten uw huid te genezen goed en volledig. Zorg voor het litteken. Geef het juiste genezing tijd, zodat de huid gezond is. Als je uit in de zon bent, zonnebrandcrème; Dit zal helpen het genezen beter als er geen verdere schade aan de huid van UV-stralen. Bij het reinigen gehavende huid, zacht reinigen. Wees niet ruw mee. Verzorgen rond de gevoelige, gehavende gebied zodat u geen verdere reeds schade beschadigde huid. En, als u een probleem met acne hebt, vieren opwaarts met de grondbeginselen van de zorg van de huid zodat je niet verder acne uitbarstingen bovenop een helende litteken. Als je een acne flare omhoog op een bestaande litteken, zal het voorkomen dat de huid goed genezing en geven u een permanente acne litteken.

Probeer vitamine E olie. Wonden kunnen sneller genezen als gevoed en verzorgd. Geef het een keer te proberen. Krijgen sommige vitamine E olie capsules en één open te breken. Wrijf de olie op de huid en zien als het niet helpen. U kunt worden verrast op de resultaten.

Plukken niet op korsten. Korsten vorm om te helpen huid genezen. Als u voortdurend zal picking die de schurft, de huid wordt niet gegeven de tijd die het nodig heeft om te helen en een litteken vormen. Dit is hetzelfde idee als je acne hebt. Als u voortdurend oprapen bij uw huid (uw acne), hoe kun je verwachten voor uw huid te genezen? Dit is zeker hoe niet om acnelittekens.

Tot slot, eet goed. Je lichaam geneest van binnen naar buiten. Als u conserveermiddelen en andere voedingsmiddelen niet-voedende in je lichaam zetten zijn, heb je een nog grotere kans van huidproblemen. En drink veel water om te helpen toxines spoelen.

En, vergeet niet: een frisse scar altijd ziet er slechter dan een die is genezen. Geef het wat tijd terwijl het geneest naast het gebruik van de bovenstaande stappen en terwijl u niet kunt voorkomen alle littekens vormen dat, kunt u geven uw huid een het vechten kans om te kijken gezond en op zijn best!