Schoonheid

Voortijdige grijzende haren - grijzende te wijten aan stress

In de hedendaagse maatschappij en vooral in het westen is er die trend voor ons grijze haren koppelen aan ouderdom. Vanwege dit geloof kunnen voorbarig grijzende haren die veel eerder optreedt dan de grijzende van regelmatige haar zeer moeilijk voor velen zich aan te passen. Mijn plan is nu specifiek kijken naar stress als een bijdragende oorzaak van grijzende haren.

Zodra de eerste grijze onderdeel van haar verschijnt, velen van ons beginnen te lijden aan stress dwz we denken dat we veel ouder dan we eigenlijk zijn) of voor de fles van kleurstof te bereiken. In dit alles, een ding we zich niet realiseren: dat de grijzende conditie van haar stress veroorzaakt en die voorwaarde kan ook worden veroorzaakt door stress. De vraag die nu moet worden beantwoord is dit: kan stress echt veroorzaken de voortijdige grijzende van haar?

President Obama heeft zeer vaak gefotografeerd in zeer close-up neemt van zijn hoofd tonen voordat en nadat hij de president van de VS. De Voorzitter geworden op het moment toen de wereld was en nog steeds is in beroering, heeft hij getoond als zijnde strepen van grijze haren. Echte of anderszins, was de algemeen aanvaarde conclusie dat stress de oorzaak van zijn grijzende conditie van het haar, was omdat hij moest oplossingen bieden voor's werelds zware problemen.

Over definitieve oorzakelijke bewijs van stress, de jury is nog steeds maar op het bewijs dat tot nu toe is opgedoken, een voorzichtig ja reactie op spanning wordt de oorzaak kan worden gegeven en aanvaard.

Diverse bewijskrachtige veronderstellingen bestaan over de vraag hoe stress wordt weergegeven:

a. ongelukkig en onvruchtbare dagen en hun herhaling uiteindelijk hun tol te nemen over het hele lichaam, wat resulteert in stress.

b. een stressvolle lichaam resulteert in vormen van angst, depressie en woede. U, de lijder, kan klaagt over rugpijn en hoofdpijn, pijnlijke gewrichten en spieren. Wat er gebeurt is dat de aandoening, de zogenaamde stress is met ernstige knock - over effecten op het hele lichaam.

c. u ziet tijdens al het bovenstaande, en na verloop van tijd de occasionele dwalen grijze strengen van het haar. U moet deze krachtige effecten concluderen dat het lichaam werd gestraft door de stress die aangeeft dat het had gewonnen en het lichaam en alle van de aanhangsels had verloren.

Een verdere uitleg gaat iets als dit: stress veroorzaakt het lichaam om te werken overuren gebruikten haar voedingsstoffen die het nodig om te overleven heeft. Het lichaam door het niet verkrijgen van de vereiste nutriënten oorzaken je haar strengen om te worden beïnvloed op en zal beginnen te draaien grijs.

U zult merken dat dit proces zich voordoet:

Aanvankelijk zal je haar gebrek aan glans; het wordt slap en uiteindelijk zal het weer grijs. U moet echter onthouden dat je haar is een op een lange lijst van dingen die spanning zal beïnvloeden.

Meest zeker zal u zoeken naar een oplossing aan je grijzend haar. Deze oplossing komt in de eerste plaats van de kennis dat genetica zeker een factor in de grijzende proces is. Er is aanzienlijk bewijs dat dit het geval is, maar met betrekking tot een oorzakelijke factor benadrukken, je bent het aan jezelf om te verminderen de bijdragende factoren. Ik weet dat het is makkelijker gezegd dan gedaan maar maatregelen moeten worden genomen om spanning tegen elke prijs te verwijderen.

Lange termijn stressoren is niet goed voor het lichaam voor het versnelt vergrijzing. Wanneer de bijdragende factoren worden niet verwijderd, wordt uw immuunsysteem verzwakt. Cellen door het lichaam worden ook verzwakt resulterend in elke weefsel- en orgaanbanken vergrijzing snel. Mensen in langdurige stressvolle beroepen als President beginnen leeftijd snel - een verouderingsproces dat kan worden gezien na verloop van tijd in hun gezichten, grijzende haren en gedrag.

Wat nu volgt zijn dingen die je kunt doen om te verminderen of verwijderen stress:

1. het verven van je haar

2. Verander uw mentaliteit de volgende dat grijzende haren meer gestalte geeft en ervaring door het ontwikkelen van stress vermindering gedrag en houdingen, zodat u beter kunt omgaan met de belastingen en ervaring.

3. Leer snel accepteren die grijze strengen als uw eigen persoonlijke eigendom en leven met hen met minder of geen stress.

4. doe wat het ook is in uw vermogen ligt om te voorkomen en/of verwijderen van overmatige en langdurige stress. Als dat niet mogelijk is, een gezonde voeding die is hoog in anti-oxydant rijk voedsel eten.

5. oefening regelmatig, slapen en veel lachen.