Schoonheid

De voordelen van microdermabrasie als een stretch-mark en cellulitis behandeling

Microdermabrasie is een behandeling die wordt meestal geassocieerd met wordt gebruikt op het gezicht te geven u een frissere, jongere look. Dit type van behandeling is echter ook uitstekend voor een verscheidenheid van andere problemen, zoals een cellulitis behandeling en het verminderen van striae. Microdermabrasie procedures zijn een niet-invasieve en niet-chemische behandeling die exfoliates uw huid en verwijdert alle van de dode huidcellen uit de buurt van de buitenste laag van de huid. Zodra de dode huidcellen zijn verwijderd, helpt het om uw lichaam te produceren van nieuwe en frisser huidcellen, die zal de textuur en verschijning van uw huid te verbeteren.

Tijdens een behandeling van cellulite met behulp van microdermabrasie, de technicus zal gebruik maken van een apparaat dat een diamant-tip heeft of kleine kristallen naar zachte peeling de huid en tegelijkertijd is er lichte zuigkracht die zuigt weg het vuil en dode huidcellen. Afhankelijk van de ernst van het probleem, moet u wellicht meerdere sessies hebben met het oog op de uiteindelijke voordelen. Echter, de procedure is volledig pijnloos en veilig, zodat meerdere behandelingen is niet schadelijk voor uw huid.

Met behulp van microdermabrasie als een cellulitis behandeling is gunstig voor het verwijderen van striae of probleem gebieden op de huid op hetzelfde moment die u een behandeling van cellulitis ondervindt. Wanneer cellulitis formulieren is het gevolg van de vetcellen groeperen onder uw huid, waardoor de huid dat kwark kijken. De microdermabrasie procedure helpt te breken de vetcellen en verhoging van de productie van collageen, die zal helpen uw huid hebben een gladder uiterlijk. Striae zijn meestal veroorzaakt als gevolg van de elastine en collageen afbreekt en minderen in je lichaam na de huid heeft zijn uitgerekt. De littekens of merken zijn het resultaat van de huid wordt uitgerekt te dun en dan terug naar de oorspronkelijke positie intrekken. Microdermabrasie behandelingen voor striae werkt door het herstellen van de epidermale weefsel, wat resulteert in de littekens die steeds lichtere en uiteindelijk vervagen.

Een cellulitis behandeling met behulp van microdermabrasie gaat niet over elk type van chirurgische procedure en de procedure wordt meestal gedaan binnen ongeveer 30 minuten. U hoeft niet te zorgen over een uitvaltijd na een microdermabrasie procedure en de meeste mensen terug te keren naar hun normale activiteiten onmiddellijk na de behandeling. In sommige situaties kunt u een lichte roodheid in de behandelde gebieden opmerken, echter dit zal volledig verdwijnen met een dag of twee. Behandelingen zijn meestal verdeeld tussen één en twee weken uit elkaar kunt, maar u meer dan één gebied behandeld op een moment. Bijvoorbeeld, kunt u een microdermabrasie behandeling voor gezicht rimpels op dezelfde dag als de cellulitis behandeling hebben.