Schoonheid

Zelfgemaakte natuurlijke deodorant

Wat is de Deal met zware metalen onder mijn armen?

Aluminium is een toxine

Aluminium is een van de meest voorkomende elementen in het milieu en's werelds meest voorkomende metaal. Het wordt gebruikt in blikjes en aluminiumfolie, als lichtgewicht plaatwerk in vliegtuigen en andere machines, elektrische bedrading - en producten voor persoonlijke verzorging zoals onderarm deodorant en anti-transpiranten. Aluminiumoxide, ook aanwezig in deodorant, wordt vaak gebruikt als deklaag en is een belangrijke verbinding in robijnen en saffieren.

Het Agentschap voor toxische stoffen en & ziekte register meldt dat "blootstelling aan hoge niveaus van aluminium kan resulteren in respiratoire en neurologische problemen."

In 1993, de World Health Organization zei, "er is een vermoedelijke verband tussen de ziekte van Alzheimer en de toxiciteit van aluminium.

Sommige studies vinden een verband tussen de ziekte van Alzheimer en aluminium, terwijl anderen ontkennen dat een dergelijk verband bestaat. Een 1993 World Health Organization "Public Health Report" aangehaald lijkschouwingen die hoge concentraties van aluminium in de hersenen van die getroffen met de ziekte van Alzheimer gevonden.

Zware metalen kunt zoals aluminium is bekend dat ze zich ophopen in de hersenen, waar alleen de meest effectieve detox reinigt beginnen met het herstellen van gezondheid en ze te verwijderen.

Borstkanker is hoog op de schaal van de risico's niet alleen omdat de nabijheid tot de oksel maar ook vanwege de parabenen en andere schadelijke ingrediënten. Deze vervelende ingrediënten vormen de risico van hormonen veroorzaken problemen in de lymfatische en endocriene systeem verstoren.

Allergische reacties

Veel ingrediënten in onderarm deodorant hebben de capaciteit om irritatie van de huid, die van milde roodheid en branderig gevoel tot een volledige allergische reactie variëren kan veroorzaken. Aluminium, parabenen, triclosan, silica, steareth, propyleenglycol en Talk zijn alle mogelijke allergenen. Bovendien kunnen andere minder uniform toegevoegde ingrediënten schaden onder de voorwaarden van dagelijkse toepassing, zoals "geur," die, volgens de Environmental Working Group, een willekeurig aantal schadelijke chemische stoffen niet moet expliciet worden vermeld in de ingrediëntenlijst kan omvatten.

Dus afmelden voor toepassing van vervelende deodorant dag na dag en neem een stap op weg naar optimale leven door uw eigen deodorant thuis.

ZEER BELANGRIJK IN HET BEGRIP LICHAAMSGEUR

Het bedrag van geur die u in uw lichaamsgeur produceren bepaalt het bedrag van toxines in uw gut en lichaam (zo goed alsof u slechte adem, vuile gas, ontlasting en urine hebt). Om te helpen met slechte lichaamsgeur de eerste stap is om een hoge kwaliteit probiotische aanvulling, alsmede een verteringsenzymen. Dit zal bijdragen tot het evenwicht van je darmen en verbetering van de efficiëntie van uw organen van het rijden zelf van toxines. Als u slecht ruiken gooi uw giftig deodorant en START nemen probiotica en spijsvertering enzymen.

"Solid" Deodorant

Wat u zult moeten:

6 eetlepels biologische kokosnotenolie

1/4 kopje organische maïszetmeel

1/4 kopje zuiveringszout (waarschuwing! Velen geloven dat Arm en Hammer Baking Soda is verontreinigd met aluminium hoewel het bedrijf dat het vorderingen maakt het niet. Het is bevestigd dat er aluminium gratis baking soda's zoals Bob's Red Mill Baking Soda is. Hebt u alle informatie over dit Voeg het toe aan het commentaar hieronder.)

Tea Tree, citroen, sinaasappel, lavendel of rozemarijn etherische olie

* Optioneel; 2 eetlepels bijenwas (dit helpt om te houden van de deodorant in een meer solide staat wanneer het weer warm is. Als u dit laat uit winkel uw deodorant in een pot van de gelei mason in plaats van een deodorant stick.)

Meng alle ingrediënten goed en gebruik zo nodig.

Vloeibare Deodorant

Wat u zult moeten:

4oz omgekeerde osmose of gedistilleerd water

4oz citroensap

1 eetlepel baking soda

10 druppels etherische olie van keuze

1 eetlepel roze himalayin zout

Meng warm water, bicarbonaat en zout tot het is opgelost. Voeg citroensap en etherische olie. Opslaan in een sproeiflacon kleine nevel. Gebruik zo nodig.

Ik gebruik een combinatie van deze twee recepten. Ik spray meestal alleen van de vloeibaar deodorant wanneer ik uit de douche krijgt. Soms ik moet de solide deodorant, maar de meeste tijden ik gebruik slechts een.

Vergeet niet het bedrag van geur die u in uw lichaamsgeur produceren bepaalt het bedrag van toxines in uw gut en lichaam (zo goed alsof u slechte adem, vuile gas, ontlasting en urine hebt). Om te helpen met slechte lichaamsgeur de eerste stap is om een hoge kwaliteit probiotische aanvulling, alsmede een verteringsenzymen. Dit zal bijdragen tot het evenwicht van je darmen en verbeteren van uw organen efficiënt van het rijden zelf van toxines. Als u slecht begin met probiotica en spijsvertering enzymen ruiken.

Bezoek thekelleymethod.com voor meer tips over gezond leven.