Schoonheid

8 schoonheid ideeën om te vinden van uw eigen natuurlijke schoonheid

Vrouwen willen weten hoe ze hun innerlijke schoonheden kunnen verbeteren. Ze willen weten hoe ze kunnen ontwikkelen hun binnenste-schoonheid en brengen dat schoonheid aan de wereld. Ze willen niet alleen ziet er prachtig, maar ze willen ook voelen.

Het is elke vrouw wil worden aantrekkelijk en verleidelijk. Ze wilt verplaatsen in de stad en kijken hun absoluut de beste.

In dit artikel gaan we kijken naar enkele schoonheid ideeën die u gebruiken kunt om te vinden van uw eigen schoonheid.

Schoonheid ideeën te zoeken natuurlijk mooi

Schoonheid idee #1 - in plaats van het zetten van valse wimpers die de neiging hebben te vallen op elk gewenst moment tijdens de dag, kunt u een wimper krultang gebruiken. Het zal uw wimpers omhoog krullen. Een wimper krultang krullen ook je wimpers uit de buurt van uw oog, waardoor de ogen groter weergeven. Het is altijd een goed advies te gebruiken de eye krultang voordat u mascara op de wimpers toepast, aangezien niet te doen zal u de mascara toch opnieuw toepassen.

Schoonheid idee #2 - schoonheid deskundigen adviseren niet te scheren dezelfde plek meerdere malen. Of u zijn scheren je gezicht, benen of elke andere plek op je lichaam, wordt u geadviseerd niet te scheren dezelfde plaats over en weer. Waarom is het zo? De meeste mensen geloven dat dat te doen zal ze groeien meer haren op die plek. Maar dat is verre van de waarheid. Het enige mogelijke resultaat is dat u nogal Scheerbultjes krijgt of uw huid zal krijgen geïrriteerd.

Schoonheid idee #3 - om een zelfs, natuurlijke ogende spray tan besteden sommige tijd voor te bereiden van uw huid, voordat u de tan toepast. Voor een beter resultaat, niet scheren op de dag dat u van plan te bruinen. Exfoliërende is ook belangrijk hier als u wilt dat om een streeploze resultaat te bereiken. Exfoliëren uw huid voor enkele dagen voordat u bruinen.

Schoonheid idee #4 - als u wilt te verbeteren van de kwaliteit van uw huid, er is een belangrijk ding die u niet dat in uw huidverzorging routine vergeten moet en dat is het hebben van een goede huid afschilfering. U moet uw huid exfoliëren ten minste twee keer per week. Schoonheid deskundigen raden ook aan dat u een aparte schoonheidsproduct voor je gezicht en een aparte voor uw lichaam hebben.

Schoonheid idee #5 - gebruik droog shampoo als uw haar volumizer. Droogshampoo is een poedervormige stof die wordt gebruikt om het haar schoon als u wilt het lengte van een klapband verhogen. Gebruik Droogshampoo op een dag oud haar, en klap drogen de wortels met een ronde borstel. Je haar zal hebben grote volume, en je krijgt een andere dag uit uw blowout.

Schoonheid idee #6 - het is onaantrekkelijk om te hielen hebt gekraakt en droog, schilferen voeten typisch wanneer u in sandalen bent. Ter verbetering van het uiterlijk van je voeten, rechts voor het slapen gaan, geniet uw droge, schilferen voeten in warm water gedurende ongeveer tien minuten, sommige vaseline op hen van toepassing zijn en dan zet op een dik paar sokken te vergrendelen in het vocht. In een relatief korte tijd zul je een zachte voeten.

Schoonheid idee #7 - als je verlangen om te hebben een prachtige huid en een dik, glanzend haar die hoofden verandert maar u zich niet veroorloven een salon behandeling of een spa, kijken niet verder dan uw koelkast. U kunt het wit van een ei toepassen op je gezicht voor een heldermakende, masker verscherping. En gebruik vervolgens de dooier in je haar te verlaten het glanzend en volledige.

Schoonheid idee #8 - als u wilt dat een zachte voeten, passen Vaseline of een goede lotion op uw voeten en wrap in vastklampen omslag voordat u naar bed gaat ten minste eenmaal per week. Zet op een dik paar sokken te vergrendelen in het vocht. Zelfs degenen met droge voeten zijn zei om betere resultaten te zien.

Ik denk dat dit artikel heeft gewezen op enkele nuttige schoonheid ideeën en geheimen die u volgen kunt om te verwen uw huid zodat de innerlijke natuurlijke schoonheid die u reeds hebt kan schijnen door. Got ieder gronden van de schoonheid van uw eigen om te delen? Wat maakt je ziet er prachtig? Aandeel in de commentaren. Vergeet niet om dit bericht te delen met je vrienden.