Schoonheid

Verwijderen van haren met laser ontharing snel en gemakkelijk

Met behulp van laser ontharing als een permanente oplossing voor ongewenste haren wordt steeds een zeer eenvoudige en gemeenschappelijke procedure. Als u wilt om zich te ontdoen eens en voor altijd van de lelijke haren op het lichaam, moet dan u zeker overwegen de moderne behandeling. Het principe achter de procedure is het gebruik van een licht dat is gepulseerde bij bepaalde golflengte, die vernietigt de haarfollikels, maar niet beschadigt de omliggende huid. Dit is niet een gevaarlijke procedure en het is niet een ongelooflijk dure behandeling niet. Het is superieur aan meer traditionele haar verwijdering technieken, zoals scheren of waxen, die beide tijdelijke, pijnlijk zijn, of beide.

Ontdek hoeveel lasers zijn in het kantoor en of de arts bezit deze lasers of als ze verhuur machines zijn. Als het Bureau is alleen het huren van de machines, dan is ze waarschijnlijk uitvoeren zeer weinigen van deze operaties in vergelijking met andere artsen die eigenaar zijn van hun apparatuur. De meer lasers die zij bezitten, hoe beter. Niet elke laser gelijk is gemaakt en niet elk huidtype gelijk wordt gesteld. Een grote verscheidenheid van lasers betekent dat ze meer kans op een machine die is efficiënt in het omgaan met uw specifieke huidskleur en haarkleur. De arts moet comfortabel beide van deze vragen te beantwoorden en wees niet bang om meerdere verschillende kantoren aanroep totdat je er een vinden met een verscheidenheid van lasers die niet zijn gehuurd.

Ik al eerder zei dat niet alle huidtypes hetzelfde zijn. Meerdere lasers betekent kunnen zij kiezen een machine die het beste is voor uw huidtype. Vraag de arts welke machine ze gebruiken en waarom. Een arts of een technicus met ervaring moeten kunnen uitleggen waarom zij een bepaalde laser zou gebruiken en wat je moet verwachten van de bewerking. Er zijn vele verschillende lasers gebruikt in de praktijk, zoals diodelasers, Yag lasers, en gepulseerd licht machines, maar ze niet alle werken even goed op alle soorten van de huid. Dat is waarom het belangrijk is om te vinden van een kantoor met verschillende kwalitatief hoogwaardige machines en veel ervaring huishoudelijke hen.

Op het onderwerp van "experience" is het belangrijk dat u te weten komen hoeveel laser haar verwijdering procedures de arts heeft uitgevoerd. Er is niet een soort van certificering of normen vereist onder artsen laserchirurgie haar verwijdering uitvoeren. Hun ervaring is alles wat echt in aanmerking komt ze voor het uitvoeren van de procedure, dus zorg ervoor dat ze genoeg van het en geen vlekken op hun record hebben. De beste kandidaat zal hebben uitgevoerd de procedure een paar honderd keer al, op z'n minst. Het is een vrij gemeenschappelijke procedure, maar u niet wilt dat iedereen zomaar gedoe naar de job.

Vraag de arts of esthetische professional dat u overweegt voor de operatie precies hoeveel sessies ze denken dat je moet. De meeste patiënten die een permanente oplossing voor haarverlies willen vereisen vier tot zes sessies. Er zijn echter die patiënten die veel eerder en andere reageren patiënten die behoefte hebben aan 2 of 3 keer zo veel als de gemiddelde patiënt zittingen. Uw arts moeten kunnen maken van een educated guess gebaseerd op uw huidtype, maar zelfs dan is het geen garantie. Zoekt u een arts die biedt een "full package" aanbieding dat betrekking heeft op een willekeurig aantal sessies die u voor een enkele forfaitair bedrag wellicht. Dit maakt het gemakkelijk voor de betrokkenen, met inbegrip van uw portefeuille.

Vraag de dokter als ze u behandelen kunnen zelfs wanneer heb je een tan. Als de arts vertelt u 'ja', dan is het beste u verlaat en vinden van een andere arts. Helaas, de meeste professionals op het medische gebied geloven dat u laser ontharing op een patiënt met een tan uitvoeren kunt zonder ernstige branden schade aan de huid. Als je een tan hebt, moet u besteden een paar dagen in het huis en laat het slijten. Dit kan veranderen als de technologische vooruitgang.