Schoonheid

Tips voor de teelt van lange nagels voor nagel kunst

Nagels zijn gemakkelijk te groeien. Voor een gezonde persoon, moeten zij niet meer dan twee tot drie weken lange nagels groeien. Maar het is een uitdaging om ze te houden van scheuren, chipping en afbramen zodra zij lang zijn. Hier zijn enkele tips van de zorg om te groeien lang natuurlijke nagels perfect voor kunst doeken.

Eet gezond

Gezond eten is de basis van grote zoek nagels en haren. Het is beter om te eten van een uitgebalanceerd dieet dan om ongezond eten en met supplementen te compenseren. Nagels weerspiegelen onze algemene gezondheid, dat is waarom een arts op de kleur van uw nagels tijdens een controle worden opgezocht. Eet voedsel rijk aan Omega-3 vetzuren zoals vis en noten te verbeteren van keratine.

Kies een beter bestand

Sommige spijker zorg hulpmiddelen doen meer kwaad dan goed zoals hout kartonnen nagelvijltjes. Kartonnen bestanden zijn goedkoop en wegwerp maar als u uw nagels regelmatig, bestand proberen met behulp van een glas-bestand plaats. Glas bestanden hebben een schurend oppervlak dat randen glad zonder beschadiging van de nagelplaat.

Gebruiken van hout cuticula opdringers

Vermijd metalen cuticula opdringers die schrapen en markeer het oppervlak van de nagel. In plaats daarvan gebruiken wegwerp berk hout cuticula opdringers. Hout opdringers zijn minder waarschijnlijk om schrapen de nagel oppervlak en zijn meer sanitaire omdat ze wegwerp. Wanneer uw nagels gedaan, verzoek dat de manicure niet een Opdringer van de metalen gebruiken of uw eigen houten cuticula opdringers bieden.

Hydrateren

Nagels spleet omdat ze uitdrogen. Massage regelmatig uw handen met oliën of lotion. Er zijn producten specifiek voor hidratatie nagelriemen. Het hoeft niet te worden een speciale product, net zorg ervoor dat u een onderdeel van uw routine hidratatie. Voor degenen met broze nagels, Vermijd aceton als een nagellak remover. Aceton is zeer vluchtige en droogt zeer snel. In plaats daarvan, gebruik een vrij van aceton nagellak remover.

Laag met nagel producten

Ridge vulstoffen, base Pools, en toplaag Pools helpt versterken spijkers en nagels beschermt tegen vocht. Er zijn ook nagel strengtheners verkocht specifiek om te houden van sterke nagels terwijl u ze lang groeien.

Ronde versus vierkante nagels

Als u tranen aan de rand van de vingers, gebruiken een bestand naar vorm nagels in ronde gevormde tips of de meer retro amandel gevormde tips. Deze eenvoudige verandering voorkomt dat elke toekomstige rand scheuren en vasthaken.

Draag handschoenen

Werk handschoenen bespaart uw handen tegen schade. Wees dus zeker dat handschoenen voor alle uw handmatige arbeid - met inbegrip van afwassen, Wasserij karweitjes, tuinieren, en mechanische reparaties.

Nooit trim of bestand NAT nagels

Trimmen en nagels bestand voordat het inweken hen in de cuticle remover of sopje. Nooit trim en vijl wanneer handen vochtige zijn. Natte of vochtige keratine scheuren en barsten in het nagelbed. Ze doen niet illustraties uit netjes als zij moeten droog.

Doen niet over buff

Afslijping is een grote remedie voor geribbelde oppervlakken, ze opstijgen de bovenste laag van de nagel de nagel schijnen te glad uit de nagel oppervlak. Maar doen niet over buff of uw oppervlak zal dun worden en verzwakken. Buff alleen wanneer nodig, een keer per week of minder.

Niet meer dan nagelriemen trim

Uw nagelriemen zijn er voor een reden, zij het nagelbed beschermen tegen vuil en bacteriën. Een gewonde cuticula kan leiden tot abnormale groei van de nagel. Een ernstige schade kan leiden tot het gehele oppervlak om te sterven en vallen af. Trim nagelriemen slechts af en toe om te houden nette, maar wanneer ooit mogelijk doen niet trim de nagelriemen helemaal. In plaats daarvan, duw zachtjes terug met een houten cuticle pusher.

Voor bitters is lang natuurlijke nagels groeien een bijzonder uitdagende taak. Kauwen, zuigen en bijten is een hulpmiddel van het hoofd te bieden die we doen om te verlichten angst. Meeste bitters vinden afleiding strategieën te breken hun gewoonten. Vervang de nagel bijten gewoonte met een andere actie om te voorkomen dat u uw nagels te bijten. Indiening met een glas nagelvijl proberen wanneer je het gevoel dat je nagels te bijten. U kunt ook proberen om een dure manicure om jezelf niet te bijten je nagels te herinneren. Er zijn producten beschikbaar bij uw lokale drug store die veranderen van de smaak van uw vingertoppen te helpen ontmoedigen nagel bijten.