Schoonheid

Hoe wax uw snor

Snor wax is eigenlijk ouder dan haar styling zelf. Decennialang het is beschouwd als een verloren kunst, maar met de sterke stijging van alles in de afgelopen jaren, vintage snor was geworden steeds gemakkelijker te vinden en een must hebben accessoire voor alle de bebaarde broers daar.

Er zijn verscheidene types van snor wax, variërend van chemisch ontworpen voor biologische en natuurlijke. Ik zal niet zeggen welke is beter en die niet, zoals het is puur een kwestie van smaak. Sommige liever één type, anderen verkiezen een ander, dus in principe dat het is wat werkt voor u.

Welke samenstelling is, komt snor wax meestal in een puck in de vorm van een zeer dik en consistente stof. Het is moeilijk om het schrapen, laat staan het gelijkmatig verspreid over uw gezicht haren, dus hier een paar manieren om te helpen u is als u verder gaat:

Eerst, moet u wellicht om het een beetje warmte te verzachten de samenhang daarvan. Sommige liever met een föhn om te blazen op het voor een minuut of zo, anderen gebruik warm leidingwater. Hier kunt u heet water giet op de puck totdat je voelt dat het wordt weker. Dit is een zaak van vallen en opstaan, dus blijven doen totdat u uw eigen ritme en de methode vinden. Schrapen een beetje op uw nagel op op uw vinger. Niet te veel, tenzij u wilt krijgen een vettige verschijning aan uw snor.

Vervolgens wrijf je vingers samen om te maken een bal de grootte van een erwt met de wax. Daarna afvlakken de bal tussen uw vingers en beginnen wrijven om het nog warm, die draait een heel werkbaar beetje van was zal opleveren.

Vervolgens toepassen op uw snor vanaf het midden en werk je weg tot aan de uiteinden. Verspreid gelijkmatig als u nodig hebt om te maken een uniforme look, zonder extra spaties in uw stijl. U kunt een harde kam voor een beetje van het extra hefboomeffect en een meer ordelijke look. Wees voorzichtig niet te laten extra dollops van wax vormen in uw haren, onhandig zal kijken en het zal ook moeilijker worden om te verwijderen.

Wat u ook wilt weten over het gebruik van snor wax is dat je ook om het te verwijderen. U kunt gebruik warm water en natuurlijke zeep, of wax remover. Douche gels en andere stoffen kunnen worden schadelijk zijn voor je haren, dus ik stel voor natuurlijke zeep. Gewoon wassen het uit grondig en het moet worden gegaan in een paar seconden.