Schoonheid

8 voordelen van een sterke kaaklijn

Hoewel het klinkt misschien oppervlakkige, zijn mensen nog steeds oordelen dat anderen gebaseerd op optredens. Je zou zelfs schuldig van soms doen. Mensen vertrouwen meestal hun eerste indrukken, zelfs als de omstandigheden op iets anders wijzen. Het is niet verrassend om te weten dat mensen met een sterke kaaklijn worden beschouwd als goed.

Hier zijn enkele van de voordelen van het hebben van een sterke kaaklijn. Dit zijn acht redenen waarom je proberen moet te ontdoen van je onderkinnen en ontwikkelen van een sterke kaaklijn vandaag.

Verhoogt de kans voor een tweede gesprek

Sollicitanten zijn kans op het krijgen van een tweede gesprek. Om te kwalificeren voor het eerste interview, baseren bedrijven op de hervatten. Maar voor het tweede interview, bedrijven zijn meer kans om te halen beter uitziende kandidaten over mensen met een slechte vormgeving.

Krijgt beter beginnend salaris

Studies hebben aangetoond dat mensen met een sterke kaak hoger salaris dan typische uitziende aanvragers worden gegeven. Hoewel het is niet een exacte wetenschap, is er een duidelijke vooroordeel dat goed uitziende mensen een voordeel op de werkplek hebben.

Verbetert salaris

Mensen met een sterke kaak als aantrekkelijk worden beschouwd, en ze zijn waarschijnlijk om een beter salaris dan die met zwakke ones. Een studie toonde aan dat de weergave ongeacht welk veld u zaken zijn.

Geeft meer vertrouwen

Een persoon met een sterke kaak wordt gezien om meer vertrouwen, die resoneert van binnenuit. Aantrekkelijkheid verhoogt het ego van een persoon. Goed uitziende mensen hoeft niet te maken over hun uiterlijk, waardoor ze meer zelfverzekerd dan de rest.

Maak een persoon meer invloedrijke

Een sterke kaak geeft haar aan toonder meer vertrouwen onder ogen zien andere mensen. Dit zou de reden waarom ze gemakkelijk de hoofden van mensen veranderen kunnen. Dit is de reden waarom advertenties gebruiken goed uitziende jongens en dames te overtuigen van de kijkers om het product te kopen. Mensen denken ook dat hoe beter de kaaklijn, des te groter de invloed een persoon heeft.

Is gelijk aan betrouwbare

Een ander voordeel van het hebben van een sterke kaaklijn wil zijn aan toonder kijken geloofwaardiger en betrouwbaar maken. Aantrekkelijke mensen worden verondersteld te hebben een groter doel in het leven dat hen meer geloofwaardigheid geeft.

Maakt een persoon kijken meer succes

Sterke kaaklijn maken een persoon kijken meer succes dan een echt is. Mensen overschatten meestal de output van goed uitziende mensen, zelfs als ze op hetzelfde niveau als andere mensen op de werkplek presteren.

Maakt een gelukkiger

Hoewel er geen wetenschappelijk feit dat een grote kaaklijn een gelukkiger maakt, lijkt het alsof het is waar alle andere voordelen over de vermelde overwegen. Aantrekkelijke mensen zijn meer vervuld met hun leven met een hogere kans van slagen in hun carrière.

En kijk naar Jennifer Aniston kaaklijn, zo sterk en sexy. Je bent het aan jezelf om te kijken zo goed als je kunt.