Schoonheid

Krijgen van een nieuwe look met een van deze diensten die worden aangeboden door haar salons

Er is meer aan haar salons dan gewoon kapsels. Terwijl elke faciliteit neiging om hun eigen unieke diensten aanbieden, zult u vinden dat bijna alle van hen bieden een verscheidenheid van verschillende opties om uit te kiezen. Of je voor een langere blik gaat, iets meer verfijnd, of je gewoon wilt raken bent dingen een beetje, u zeker om een service die is geschikt voor u op kwaliteit haar Kapsalons in uw omgeving te vinden. Overweeg dan een van de volgende behandelingen:

Kleur behandelingen

Ga van brunette aan blond, of van rood naar crimson met de hulp van een volledige kleur behandeling. Het maakt niet uit welke kleur u wilt gaan, moeten stylisten zitten kundig voor maken het eruit als je bent met uw nieuwe tint geboren. Er is een mogelijkheid dat u meer dan één kleur behandeling moet te bereiken uw gewenste kleur, dus wees bereid om te besteden een paar van 's middags met uw stylist.

Markeren van diensten

Hoogtepunten krijgen bij een van de haar salons in uw omgeving kunt opvrolijken je gezicht en voeg enkele diepte toe aan uw kapsel. Blonde is de meest gebruikte kleur voor hoogtepunten, maar zowat elke kleur - met inbegrip van roze of paars-kan worden opgenomen in uw algehele look. Als uw wortels groeien, zo zal uw hoogtepunten dus je moeten zult om hen door hen aangeraakt up over elke drie maanden.

Formele Updo ontwerpen

Bijwonen van een belangrijke gebeurtenis meestal betekent op zoek je best, dus waarom niet een professionele stylist geven u een updo? Met de hulp voor een stylist tools, kan uw look worden als unieke en ingewikkelde of zo soepel en eenvoudig als u wilt worden. Wendingen, krullen, vlechten en zelfs glitter kunnen alle werken samen om de magie gebeuren.

Gelaagdheid voor structuur

In plaats van een volledige op kapsel, overwegen om het gelaagde in plaats daarvan. Krijg je aan houd de lengte van je haar, maar je zou moeten opvallen veel meer stuiteren. U kunt uw kapsel in verschillende lagen, of slechts twee of drie heb in voor een beetje extra diepte.

Deep Conditioning therapie

Na jaren van het gebruik van chemische producten en drogen shampoo ingevuld, is het een goed idee om uw haar diepe behandeld met professionele airconditioning producten. Dit proces omvat meestal een bron van warmte toe te passen zodra een diepe conditioner is vereffend. De conditioner zal zitten voor enkele minuten voordat het is gespoeld. Het resultaat is super glanzend, extra zijdeachtig haar die zacht voor weken daarna voelen zal.