Schoonheid

Hoe werkt botox eigenlijk: van een medische arts

Botox werkt door het blokkeren van de receptoren (acetylcholine) naar de spier. Wanneer de zenuw signalen naar de spieren verzendt te verplaatsen of contract, wordt de acetylcholine vervolgens gestort op de weefsels. Dit is wanneer de spier geen idee die het is verondersteld om te bewegen heeft, dus steeds verlamd, maar niet door de schade aan de zenuwen. Het gevoel van gevoelloosheid is slechts tijdelijk.

De blokkade van acetylcholine onomkeerbaar is en binnen twee dagen begint. De klinische effecten van de injectie worden merkbaar tussen 5 tot 10 dagen. Over de periode van drie tot en met 6 maanden, de spier geleidelijk ontwikkelt nieuwe receptor sites en kan het contract weer.

Als het gebied worden ingespoten klein is, is het mogelijk nodig voor het verzenden van snelle elektrische impulsen om ervoor te zorgen dat de juiste spieren zijn ontvangen de injectie. De cosmetische arts gebruikt een zeer fijne naald om deze procedure uit te voeren. Sommige patiënten ervaring minderjarige of tijdelijke ongemak tijdens de sessie. De geïnjecteerde medicatie veroorzaakt geen irritatie geen zodra de behandeling voltooid is.

Botulinetoxine belangrijkste doel is om glad uit de lijnen en rimpels van het gezicht veroudering. Aangezien de mensen ouder en verliezen de elasticiteit in hun huid, permanente lijnen vormen rond hun mond, ogen, en kin. Deze rimpels zijn zelfs meer merkbaar wanneer u glimlach. Botox niet ontdoen van deze lijnen, maar helpt verzachten hen.

Deze cosmetische procedure is meer dan alleen een schoonheidsbehandeling direct en is nuttig bij de behandeling van veel aandoeningen, variërend van chronische hoofdpijn, overmatig zweten, en het oog squints. Er zijn ook andere ziekten die Botulinetoxine kunt effectief behandelen enkele van die omvatten: ernstige nek- en schouderklachten spierspasmen, migraine, gekruiste ogen, na beroerte ledemaat spasticiteit en incontinentie.

Het Botulinetoxine wordt toegediend aan de patiënt door verdunning van het poeder in natriumchloride. Dit mengsel wordt vervolgens geïnjecteerd rechtstreeks in neuromusculaire weefsel. Volledige kracht, vereist het toxine ongeveer 24 tot 72 uur, dat is de tijd die nodig is om de spier te verlammen. Deze injecties zijn over het algemeen goed verdragen en de bijwerkingen zijn gemeld dat minimale.

Voordat deze behandeling ondergaat, zal uw cosmetische arts eerst onderzoeken u bij een eerste consult om te bepalen of u de juiste kandidaat voor de procedure. Zodra u uw eerste sessie hebt voltooid, wordt u opnieuw elke 3 tot 6 maanden geëvalueerd om ervoor te zorgen dat u kunt herhaal injecties ondergaan. Er is een kleine kans dat je antilichamen die veroorzaken Botulinetoxine minder effectief kan ontwikkelen. Te verminderen het risico van de ontwikkeling van antilichamen, bent u verplicht te volgen strikte instructies van de cosmetische arts. Enkele van de richtsnoeren zijn beperking van de frequentie van de injecties en de dosering van de medicatie. Alleen een ervaren en gekwalificeerde arts zal uw botulinum toxine behandeling uitvoeren zodra hij of zij uw evaluatie is voltooid.