Schoonheid

5 tips om verminderen diepe rimpels

Nek, omliggende gebieden van de ogen en voorhoofd zijn de meest problematische gebieden waar diepe rimpels beginnen te ontwikkelen. Hoe lang kun je de rimpels weg, hangt af van hoe actief je op het gebied van huidverzorging bent. Wil je weten de tips om te voorkomen dat diepe rimpels? Bekijk de sectie hieronder:

1. suiker is schadelijk voor de huid: Vermijd het toevoegen van witte suiker aan uw dranken als u niet dat vroegtijdige huidveroudering wilt. Een slecht gecontroleerde bloed suiker kan verhogen bloedglucose niveau in de bloedstroom. De glucose stokken aan de collageen, een essentieel eiwit dat uw huid maakt kijken soepel. Dit kan uiteindelijk het eiwit blok zwakker maken en leiden tot verslapping van de huid.

2. Controleer of u bent niet hyaluronzuur beroofd:

Huidveroudering kan te wijten zijn aan een natuurlijke daling in het niveau van hyaluronzuur in het lichaam. De rijke hyaluronzuur van water maakt uw huid er jonger, voller en steviger. Eet zoete aardappelen ter bevordering van hyaluronzuur productie in het lichaam. Hier vindt u een paar huid voedende producten op de markt die beweren te worden gemaakt van deze stof. Tegenwoordig, komen veel farmaceutische bedrijven met nieuwe huid zorg crèmes die ingrediënten bevatten te stimuleren van hyaluronzuur niveau in de huid.

3. controle van uw huid blootstelling aan de zon

Dit is bijna een onmisbaar levensstijl wijziging criteria. Zonlicht kan dubbele vouw uw huidveroudering en het uiterlijk van diepe rimpels. Een langdurige blootstelling aan direct zonlicht kan maken uw huid saai, droge en ook leiden tot het uiterlijk van hyperpigmentatie. Ontdek een goede zonnebrandcrème crème. Hoewel deze crème de impact van gevaarlijke UV-stralen verminderen zal wanneer u bij ons aan zonlicht, moet je extra voorzichtig zijn in termen van proberen niet in het directe zonlicht te lang wordt.

4. nooit negeren vitamine C

Het is triest dat soms niet kan we volledig met het orgel verslechtering proces stoppen. Maar wat we kunnen doen is proberen ter compensatie van het tekort. Vitamine C draagt bij tot de verhoging van de productie van collageen onder de huid. Dit is de reden waarom een anti rimpel behandeling vitamine C als een belangrijke ingrediënt moet hebben.

5. Kies een kwaliteit Skin Care crème

Het is beter vast te houden aan een crème die past bij uw huid. Selecteer een dag en nacht crème verstandig. Een Dagcrème mag niet te vette; maar moeten een effectieve zon bescherming formule. Een goede crème moet niet leiden tot ontsteking of huiduitslag.

Een systematische aanpak om een betere levensstijl kan helpen uw huidcellen blijven gezonder. Een gezond lichaam zal zitten kundig voor produceren van nieuwe huidcellen ter vervanging van degene die dood en zwakker. En op die manier zal u zitten kundig voor diepe rimpels te voorkomen dat voor een zeer lange tijd.