Schoonheid

Tips over haar ontkrullen technieken

Als u met rechte haren geboren bent dan u waarschijnlijk wilt uw kapsel opgenomen krullen en je hard werken om te maken gebeuren in uw haren krullen. U gebruikt rollen, curling irons, je slaapt op stekelig krulspelden, en je chemicaliën in uw haar te maken de krullen laatste. Als u bent geboren met natuurlijk krullend haar dan u waarschijnlijk wilt uw haarstijl op te nemen van de Raad van bestuur sluik haar en je zal doen wat nodig is om dat aanzicht.

Haar rechttrekken kan worden bereikt door vele verschillende technieken. Sommige van deze vereisen een reis naar de salon, en sommige haar straightening technieken thuis worden uitgevoerd. U moet doorgaan met de nodige voorzichtigheid wanneer het proberen sommige haar ontkrullen technieken omdat zij kunnen schadelijk zijn voor je haar.

U kunt de oplossing die wordt geleverd in een permanente Golf en gebruiken voor het rechttrekken van de krul uit haar of lock nemen. Vrouwen kopen huis permanenten en zij toepassing van de oplossing, sans de krulspelden, en zij deze oplossing via hun slot kam om te trekken van de krul van het haar. Deze methode kan het haar branden en veel schade veroorzaken als de oplossing is verlaten op te lang, of dit gebeurt verkeerd.

Strijkservice je haar is populair geweest voor een lange tijd. Voordat iemand de uitvinder van het platte ijzer dat vrouwen elke dag gebruikt om ijzer de krul van hun sloten, vrouwen daadwerkelijk gebruikt een strijk degene die gebruikt zijn om de rimpels uit doek en ze gladgestreken de krullen uit het haar. Dit vereist dat je een vriend om te helpen u ijzer uit de krul, en dat u de ijzeren ingesteld op de juiste instelling, zodat je niet je haar deed bak hebt.

Strijkijzers zijn de meest populaire manier om de krullen te verlaten van je haar. Deze items zijn niet erg duur, en bijna iedereen kunt meester ze te gebruiken zonder schade aan hun slot. Het probleem is dat u moet gebruiken hen elke dag wanneer u positiebepaling uw haar en dat is tijdrovend. Als u wilt dat een meer permanente manier om te houden van uw haar uit curling wilt u vervolgens zien een professionele lock zorg consultant.

Er zijn chemische behandelingen die kunnen worden toegepast op natuurlijk krullend haar om de krul uitlichten. U moet een professionele haar zorg adviseur van deze toepassingen voor u uitvoeren. Sommige van de chemicaliën die worden gebruikt kan het haar beschadigen zodat de professional nodig zal zijn om ze correct gebruiken.

Als u wilt dat uw kapsel te nemen sluik haar die rechte blijft voor enkele weken moet u een specialist haar zorg, en u moet speciale behandeling voor de vergrendeling nadat de straightening techniek voltooid is. Als u betaalt een grote som geld om iets als een Braziliaanse Blow Out gedaan om je haar te krijgen moet u kopen de juiste dingen om de zorg voor het haar daarna. U wilt niet ruïneren een honderd dollar look met een shampoo één dollar.