Schoonheid

Hoe vindt u de juiste haarkleur voor uw haar

De meeste vrouwen kleuren hun haar ten minste eenmaal in hun leven. Sommige vrouwen gebruiken haarkleur omdat ze beginnen om te zien de tekenen van grijze haren in de mix op hun hoofd, en sommige vrouwen hun kleur wijzigen omdat ze willen om een nieuwe look te creëren. Vinden van de juiste haarkleur is erg belangrijk als u wilt kijken zo goed als mogelijk.

Een probleem met je haar sterven is dat u blijven kleurstof het moeten zal als het groeit uit of krijgen kapsels om zich te ontdoen van het oude gedeelte dat is gekleurd. Als toekomstige kapsels niet in uw plannen zijn niet start kleurstof op uw tresses plaatsen.

Het kiezen van een kleur van het haar is moeilijk, omdat u moet blijven met kleuren die aanvaardbaar met uw huidtoon zijn, of je ziet er onnatuurlijk. Als u niet schelen of de kleuren lijkt natuurlijke, misschien u wilt lime groene haar met paarse hoogtepunten, dan ga je gang en zet een kleur, maar als u wenst voor mensen om te denken dat de nieuwe kleur natuurlijke zou kunnen zijn dan overwegen uw huidtoon.

Donkere gevilde mensen hebben natuurlijk donkerder haarkleuren. Zwarte vrouwen hebben geen blonde haren, en Aziatische vrouwen zijn niet geboren blonde, en Ierse vrouwen niet wedergeboren zijn, met zwart haar. Dus hoe donkerder uw huidtoon is, hoe donkerder de haarkleur van uw kunnen. U wilt dat de kleur om dicht bij de dezelfde kleur als je wenkbrauwen zijn.

Uw haar moet bijna dezelfde kleur die je wenkbrauwen. U hebt haar dat één of twee donkere tinten lichter of donkerder is dan uw wenkbrauwen, maar over het algemeen niet meer dan één schaduw verschil. Onthoud dit wanneer u de kleur selecteert.

Als u gemakkelijk branden wanneer u in de zon, of hebt u sproeten op uw huid, zijn vervolgens roodtinten gaan kijken heel natuurlijk op u. Als je een heleboel rood in je haar natuurlijk hebt vindt u dat de kleuren je haar speciale behandeling vergen zal te verdoezelen dat brand. De rode lijkt altijd te bloeden door en Toon, geen kwestie als u uw haar donkerder of lichter verven.

Donker haarkleuren zijn beste op donkere gevilde mensen, en mensen met donkere ogen. U zien zelden een persoon met blauwe ogen hebben zwart haar. De kleur van uw ogen zal u weggeven dus probeer en overeenkomen met uw huidskleur, oogkleur en haarkleurmiddelen, samen.

Het beste uiteinde voor iedereen die wil om hun verschijning te veranderen is voor hen om te gaan slechts één of twee donkere tinten lichter of donkerder is, dan wat ze zijn geboren met. Als je verblijf in de zelfde kleur palet waar je met u geboren bent zal meer natuurlijke look, en zal zij gemakkelijker te verbergen van de wortels als ze beginnen te groeien.

Veranderen van de kleur om te verbergen van de grijze moet worden gedaan door te proberen om kleuren die zo dicht mogelijk bij uw natuurlijke kleur mogelijk.