Schoonheid

Hoe vindt u de juiste Kapper

De juiste kapper kan het verschil tussen een kapsel dat je liefde maken, en uw wachten twee weken voor een stijl genoeg groeien dat u iets mee kan doen. Niet elke Haarstylist kan werken met elke vorm van haar, zodat moet u vinden een kapper die met uw haartype werken kan.

Het gaat om te nemen wat trial and error voor u om te vinden van de juiste kapper voor uw behoeften. U gaat hebben om te zien een heleboel verschillende Haarstylist voordat u over een die kan werken met uw haartype struikelen, houdt Winkel uren die zijn handig voor u, en dat u goed opschieten met. Persoonlijkheid speelt een belangrijke rol in de manier waarop die je je voelt over de persoon die uw zorg van het haar.

Vraag uw vrienden en collega's die ze gaan voor hun haarverzorging. Dit is vooral handig komen van vrienden en familie die haar met dezelfde kenmerken die je haar heeft. Met andere woorden, zullen een aanbeveling van iemand die is van hetzelfde ras, en heeft het zelfde type van haar meer waarschijnlijk nuttig dan als uw vriend die is van een ander ras raadt aan een haar zorgprofessional.

Mensen van verschillende rassen hebben verschillende haar behoeften. Zwarte personen moeten hun hoofdhuid te worden geolied, waar de witte mensen behoefte de olie verwijderd uit hun hoofdhuid. Krijg een aanbeveling van iemand die de dezelfde fundamentele behoeften in hun haarverzorging heeft.

U wilt neerzetten door de salon de Haarstylist werkt uit en zie als u hou van de sfeer. U bent ongetwijfeld geweest in sommige inrichtingen die maak je ongemakkelijk de minuut die u lopen in hen. Zien als je je comfortabel voelt wanneer u naar de salon. Als u comfortabel voelt spreken met de stylist die aan u is geadviseerd en zie hoe goed u van hen houdt.

Maak een afspraak met de zorg van het haar professionele, maar maak de afspraak om iets relatief eenvoudig gedaan hebben. Maak uw eerste afspraak een tijd wanneer u drastische maakt verandert niet. Houd de eerste afspraak aan een trim, of aan een wassen en stijl, zodat u hoe de persoon werkt met uw haar zien kunt, als je hun techniek, en als je comfortabel voelen, terwijl ze bezig bent je haar. Als u vertrouwd bent, en je graag de resultaten van het eerste bezoek, maak dan een afspraak om andere dingen gedaan te hebben.

Nadat u een professionele zorg kapsalon dat u tevreden zijn met hun werk, dan moet je stok met hen hebt gevonden. Het is belangrijk dat u uw haar zorgprofessional willen, en dat je de opbouw van een vertrouwensrelatie tussen de twee van u. Als u dit doet, dan zul je iemand die weet hoe je haar reageert op bepaalde dingen, en is in staat om te voorspellen wat zal je en wat zal u niet. U wilt een intieme relatie met de persoon die de zorg voor uw haar.