Schoonheid

Lace front pruiken of volledige kant pruiken

Als u nieuw bij pruiken bent en wilt kopen, dan is wat u in gedachten kan hebben dat je alleen nodig om te kiezen van de kleur en stijl die u wilt. Maar eigenlijk het winkelen voor pruiken is een beetje ingewikkelder dan wat u verondersteld hebben.

Om het juiste ding te kopen voor jezelf, is de eerste beslissing die u zult moeten maken om te kiezen tussen twee soorten pruiken: de synthetische degenen en de mensenhaar degenen. Beide van hen komen in vele stijlen en kleuren en hebben hun voors en tegens. Een synthetische pruik is goedkoop, maar het heeft een neiging om te kijken nep en het is moeilijker te handhaven. Terwijl een menselijke haar pruik realistischer op zoek en duurt langer is, maar het is duurder.

Een ander belangrijk ding die u overwegen moet bij de aankoop van pruiken is dat wat voor soort GLB wordt gebruikt voor de pruiken. Het GLB is wat je zal trekken over je hoofd, een goede kwaliteit cap kan je je voelt comfortabel. Hoewel er veel verschillende soorten van caps pruik die er om uit te kiezen, is het GLB kant de meest populaire. Het GLB kant zal u voel me zeer comfortabel omdat het toelaat uw hoofdhuid om te "ademen".

Er zijn twee categorieën voor kant pruiken, die de kant front pruiken en de volledige kant pruiken. Het belangrijkste verschil tussen hen is de basis, dat een kant front pruik heeft een kant basis op de voorste helft van het hoofd, terwijl een volledige kant pruik heeft een kant base dat betrekking heeft op de hele hoofdhuid kant. U moet zorgvuldig kiezen tussen hen, een verkeerde keuze kan veroorzaken veel ongemak.

Volledige kant pruiken hebben vele voordelen, en een van hen die opvallen is dat ze zien er zeer natuurlijk en realistisch. Zo lang als het goed is aangesloten op het hoofd, kan het op dezelfde manier als echte haren worden gestyled. Een volledige kant pruik is zeer licht van gewicht. Dus hoeft u niet zelfs te verwijderen zelfs als je het dragen voor meerdere dagen. Maar wat maakt mensen voelen zich hoofdpijn is dat het zo moeilijk om de pruik te hechten aan het hoofd, dat een van de nadelen voor de volledige kant pruiken is. Wanneer je dit soort pruik draagt, is het een lang proces, want het moet worden gelijmd alle rond de omtrek van je hoofd. Dus als u veel tijd niet hebt, is een volledige kant pruik niet voorgesteld om worden gebruikt.

Een kant front pruik kan u een natuurlijke en mooie uiterlijk geven zonder de uitgaven zo veel tijd zetten het op. De basis van de kant van een kant front pruik kan alleen betrekking hebben op de voorste helft van het hoofd. Niemand kan vertellen dat u het dragen van een pruik als je het haar naar beneden dragen. Als de volledige kant pruiken toestaan lace front pruiken ook de hoofdhuid om te ademen, zodat u ook gerust zich bij het dragen van hen. Als je haar dik is, had u beter kant front pruiken kiezen.

Beide van deze pruiken zijn niet duur en ze zijn betaalbaar. Maar als de begroting een belangrijke factor voor u is bij het maken van de beslissing, kunt u de kant front degenen omdat ze goedkoper zijn.