Schoonheid

15 voordelen van rood licht therapie voor uw huid

Rood licht therapie blijft groeien in populariteit en is een zeer gewilde na behandeling door professionals en leken gelijk. Maar, wat is de echte magie achter deze schijnbaar allemaal te simpel technologie en wat kan ze doen voor uw huid?

Het heeft eeuwenlang bekend dat licht enorme kalmerende eigenschappen heeft maar het was alleen in de laatste eeuw dat NASA rood ontdekt en infrarood LED's niet alleen bieden therapeutische bevoegdheden, maar ook aanzienlijk verminderen pijn en versnellen van de genezing. Deze ontdekkingen leidde tot studie na studie naar verdere voordelen van rood licht therapie.

Wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de LEDs (licht emitterende diodes) in zeer specifieke golflengten positieve reacties op een diep cellulair niveau maken. Doen aan het hoge gehalte aan bloed en water in het lichaam, LED golflengten worden gemakkelijk geabsorbeerd in de huid en weefsel waar ze cellulaire energie te verhogen, stimuleren collageen en elastine vorming, stimuleren verkeer, versnellen genezing, kick start herstelsynthese, rijden meer zuurstof naar het behandelde gebied, en nog veel meer.

Dus, wat al deze reacties voor u betekenen? Als uw huid wordt behandeld met gele, rode, en/of infrarood LEDs uw huid beginnen zal te handelen meer jeugdige, verleden schade repareren en verfraaien van de huid van binnenuit.

Als deze veranderingen overuren dat uw huid ziet er meer stralende, jeugdige en gezond optreden. De voordelen zijn vele en de lijst alleen lijkt te krijgen langer en langer als meer en meer studies zijn uitgevoerd waaruit de macht gehouden binnen LEDs.

Voordelen van rood licht therapie voor de huid

1. vermindert lijnen en rimpels

2. vermindert poriegrootte

3. evens uit huidtoon

4. fades leeftijd spots

5. aanscherpt en bedrijven van de huid

6. vermindert roodheid

7. verlicht de symptomen van rosacea

8. versnelt de genezing van vlekken

9. helpt met zonnebrand roodheid, pijn en ontsteking

10. worden de textuur van de huid

11. stimuleert collageen en elastine

12. vermindert de zwelling

13. bevordert een gezonde gloed

14. fades littekens

15. maakt de huid ziet er jonger

Rood licht therapie biedt een krachtige maar zachte middelen om uw huid zonder risico, pijn of downtime drastisch te verbeteren. Het is algemeen verkrijgbaar in kuuroorden, Kapsalons, dr. van kantoren, zo goed als thuis met eenheden ontworpen voor persoonlijk gebruik.

Wanneer het zoeken van een hoge kwaliteit en effectieve binnenlandse eenheid die u zult willen ervoor zorgen heeft het LED golflengten binnen bewezen bereiken (bijvoorbeeld geel op 590 nanometer, tussen 625-660 nanometer rood en infrarood op 880 nanometer en boven). Elke set van golflengtes doordringen tot verschillende dieptes binnen de huid en weefsel. Hoe hoger de nanometer variëren hoe dieper de penetratie.

Er zijn een groot aantal huis eenheden op de markt en deze hoeveelheid blijft toenemen naarmate meer en meer mensen ontdekken het grote aantal voordelen rood licht therapie biedt. Dus, hoe weet u welke u eigenlijk kunt vertrouwen?

Ten eerste is, deze therapie een investering in uw huid, schoonheid en vertrouwen. Als een eenheid buitengewoon goedkoop lijkt geven het waarschijnlijk niet u wat u zoekt. U betaalt meer voor een eenheid die gebruikmaakt van hoogwaardige LED's in de juiste nanometer bereiken. Er zijn een paar systemen op de markt die hebben bewezen track records, komen van gerenommeerde bedrijven, en hebben werkelijke getuigenissen van echte mensen over de doeltreffendheid van het apparaat.

Je hebt ook de optie van een handbediende eenheid versus een handen gratis panel system. Het belangrijkste ding om te overwegen is hier welke stijl van apparaat bent u meer kans om te blijven in overeenstemming met? Een systeem met handen gratis panelen je hele gezicht zal behandelen en u zult moeten Houd je ogen gesloten. Een handbediende eenheid kunt u om uw ogen te houden tijdens de behandelingen openen maar u zal moet het apparaat verplaatsen naar verschillende delen van je gezicht.

Er is bewijs suggereert dat de handheld eenheden krachtiger dan het deelvenster systemen zijn wijten aan het feit dat de LEDs dichter bij elkaar liggen en de golflengten niet scatter als gemakkelijk omdat het hoofd van de eenheid rechtstreeks op de huid is.

Het zijn spannende tijden met rood licht therapie geven u de mogelijkheid om gemakkelijk uw teint met krachtige helende LEDs. Het is een eenvoudige technologie te bedienen, is zeer nuttig zijn voor uw huid, en de home systemen maken het nu meer betaalbaar en handig.