Schoonheid

Voor- en nadelen van de spray tan

Veel is geschreven over de gevaren van looien, ja, liegen uit in de zon voor uren op eind met een lage SPF zal beschadigen uw huid en gezichtsvermogen, niet dat we hoeven te maken over de zon wanneer het krijgen van een tan meer. Ongeacht welke tijd van het jaar het is kunnen we nog steeds kijken gebronsd, gezonde en trim met sunless systemen zoals spray kleur.

Verschillende vanuit andere toepassingen

Sprays zijn verschillend van andere sunless tanning systemen zoals lotions, gels en mousses omdat naast de oplossing is er geen wrijven in of enige andere vorm van het aanraken van de huid betrokken. Wanneer goed gedaan is het resultaat een mooie zelfs kleur over de hele de gespoten lichaamsdelen.

Wat Is het gemaakt

De gebruikte kleuren stof heet dihydroxyacetone of DHA. Het is een derivaat van rietsuiker dat de epidermis kleuren, de buitenste laag van de huid, door interactie met de aminozuren in de dode cellen, en het is goedgekeurd door de FDA. Omdat de tan is gemaakt alleen in de epidermis het niet zeer lang duren, onze huid vernieuwt zelf elke 5 tot 10 dagen, de huidcellen worden vervolgens vervangen door een nieuwe laag. Dus zal een spray tan duren u ongeveer een week neemt u goede zorg van het.

Waar te krijgen het gedaan

Spray tans kunnen thuis worden gedaan maar vlekkerige oranje thuis banen zijn het best vermeden. In een salon zal er twee verschillende opties: een stand of een airbrush tan. Spuitcabines zijn een solo ervaring terwijl een airbrush een technicus impliceert. De keuze is echt een van persoonlijke voorkeur.

Enkele van de nadelen zijn:

Het is zeldzaam, maar het gebeurt niet, sommige mensen hebben een allergische reactie op DHA. Raadpleeg een dermatoloog als onzeker.

De spray kan leiden tot ademhalingsproblemen in die met gevoelige longen en/of ademhaling aandoeningen. Het wordt daarom aangeraden om uw adem voor een deel van de sessie of dragen een neus filter.

Het duurt niet zeer lang en daarom duur kan zijn.

Aan de opwaartse kant zijn er de volgende positieven:

Ze zijn gemakkelijk te bereiken gedurende het hele jaar, zelfs wanneer de zon niet schijnt!

Er is een breed scala aan keuzes beschikbaar wanneer het gaat om tonen. Altijd hebben een test gedaan alvorens een definitieve kleur al te kiezen.

In sunless tanning producten de spray snel droogt.

Ze gaan langer mee dan lotion of andere sunless tans toen keek na goed.

Zorg enkel ervoor dat u hebt geëxpandeerd! Geniet van uw looien ervaring en uw tan!