Schoonheid

6 instructies die u volgen moet bij de voorbereiding van laser ontharing

Bent u ook omhoog gevoed van trimmen, pincet of harsen van ongewenst lichaamshaar wordt elke week en planning te ondergaan laserhaar? Wachten! Effectiviteit van laser ontharing hangt een partij van hoe goed je bereid je voor de behandeling. Ervaring van uw arts, geen twijfel, speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de effectiviteit van de behandeling, maar pre-en post procedure zorg is even belangrijk.

Hier is een lijst van pre procedure-instructies waarmee u goed voorbereidt laser ontharing en haal het maximum uit elke sessie.

1. stop looien ten minste een maand vóór de behandeling:

Lasers werken het best op lichte huid. Een ideale kandidaat voor laser ontharing is enerzijds met lichte huidskleur en donkere haren. Dus, als u in de zon bruinen of sunless leerlooiers gebruiken om te krijgen die aantrekkelijke bruine huidtoon, stop doen dus minstens 4 tot 6 weken voor laser ontharing. Wanneer gaan overdag, toepassen zonnebrandmiddelen met SPF 30 of boven op het haar u wenst te behandelen.

2. onthouden zich van harsen, threading en pincet minstens 4 tot 6 weken vóór de behandeling:

Laser werken door gericht op de hoofdmap van de haren die u wilt worden verwijderd. Maar plukken, wassende en threading alle Verwijder de haren uit hun wortels en duurt het hen 2 tot 4 weken op zijn minst te regrow van de haarfollikel. Dit zal verminderen werkzaamheid van laser ontharing. Scheren het haar om te handhaven uw persoonlijke hygiëne, maar stoppen verwijderen haren uit wortel minstens 4 tot 6 weken vóór de behandeling. Ook, niet bleken het haar, zoals laser niet goed op gebleekt of grijs haar werkt.

3. scheren het gebied 24 uur vóór de afspraak:

Het scheren van de gebieden die moeten 24 tot 48 uur voor de afspraak, of als geïnstrueerd door uw arts worden behandeld tijdens de voorafgaande procedure raadpleging. Bijgesneden haren zijn ook oke voor behandeling maar langere haren waardoor de behandeling meer pijnlijk als ze branden op het oppervlak van de huid door het absorberen van warmte-energie van de laserstralen en sommige van de warmte-energie wordt ook doorgegeven aan de huid.

4. Houd uw huid vrij van cosmetica, lotions of crèmes:

Uw huid moet vrij van elke cosmetica, of vochtinbrengende crèmes en lotions zijn ten tijde van de behandeling. U kunt altijd Reinig het gebied op de plaats van behandeling. Als u een anti-transpirant hebt toegepast, verwijdert u die voorafgaand aan de behandeling.

5. slijtage losse logisch kleren op de dag van de behandeling:

Op de dag van de behandeling, komen naar de kliniek in loszittende kleding die laat behandeling gebied blootgesteld of kunnen gemakkelijk verwijderd worden om het gebied van behandeling bloot te stellen. Vergeet niet, dat hetzelfde geldt voor de voorbehandeling raadpleging; anders zal uw arts niet zitten kundig voor uw haar en behandeling gebied goed beoordelen.

6. deel uw pijngrens met de arts voordat u de procedure:

Laser haar verwijderen is algemeen uitgevoerd zonder verdoving. Een royaal bedrag van koeling gel wordt toegepast op het gebied van behandeling en hand stuk wordt verplaatst over de huid geschiedde laserstralen. Maar als u zijn overdreven pijn gevoelige, bespreken met uw arts en hij misschien liever een verdovende crème op het gebied van behandeling toe te passen. Een verdovende crème moet ten minste 30 tot 40 minuten om te werken, zodat uw arts moet weten uw pijngrens dingen dienovereenkomstig plannen.