Schoonheid

De perfecte borst - is er een ideale verhouding?

Kunstenaars werken in oliën en marmer gelijk hebben geprobeerd te vangen de perfecte menselijke vorm voor eeuwen. Niet tevreden met alleen maar roepen de ruwe aanpassing van een persoon, begaan schilders en beeldhouwers hebben alles gedaan van het bestuderen van levende naakten voor het uitvoeren van anatomische dissecties in een poging om de verhoudingen van hun kunstwerken precies goed.

Op een manier is het proces zeer vergelijkbaar met wat plastische chirurgen van vandaag gaan door in hun inspanning voor het creëren van natuurlijke ogende, esthetisch borstvergroting, rhinoplastie en andere operaties. Nooit inhoud te beperken zich tot wat momenteel beschikbaar-kennis is en equipment-gnome-wise-deze opgeleide en gecertificeerde artsen zijn altijd op zoek naar toe te passen van de best mogelijke methoden en technieken om te helpen hun patiënten genieten van de best mogelijke resultaten.

In September 2014 verscheen een artikel in plastische en reconstructieve chirurgie-het dagboek van de Amerikaanse maatschappij van Plastic Chirurgen, wijzen de resultaten van een onderzoek naar voorkeur borst verhoudingen.

De auteurs had hun eigen onderzoek reeds gedaan door het onderzoek van 100 modellen in een poging om te bepalen van de belangrijkste parameters gebruikt om te identificeren een esthetisch ideaal borst. De nieuwe studie zocht de auteurs publieke opinie om te, in wezen, bevestigen hun analyse.

Dus ze meer dan 1300 mensen naar boven afgerond en vroeg hen om te rangschikken de aantrekkelijkheid van vier vrouwen met borsten van verschillende grootte. Elke vrouw verscheen viermaal op een paneel, met elk paneel beeltenis van dezelfde foto morphed via Photoshop om te laten zien van vier verschillende verhoudingen. De bovenste pool tot lagere pool ratio's werden nieuwe, 45:55, 50 en 55:45.

Hun uiteindelijke conclusie? Ze gemeld dat de studie bevestigt hun eerdere bevindingen heeft een 45:55 verhouding "universele aantrekkingskracht bij de vaststelling van de ideale borst." Te dien einde voorgesteld de auteurs dat dit populaire deel worden gebruikt als basis voor design in esthetische procedures zoals borstvergroting.

Negentig-vier procent van de plastische chirurgen die aan de studie deelnamen is overeengekomen, evenals het grootste deel van de enquête takers, ongeacht geslacht, leeftijd, en etniciteit: de bovenste pool van 45:55 op lagere pool rantsoen was de meest esthetisch ideaal. Respondenten over de hele linie koos overweldigend die verhouding uit elk van de vier sets van foto's.

Dit betekent dat een borst met een beetje voller, ronder lagere helft-niet een meer globe-achtige, circulaire borst-stond uit als zijnde de meest aantrekkelijke voor de meerderheid van elke demografische.

"De huidige studie en onze eerdere werk hebt ingesteld over het definiëren van een esthetische sjabloon waarrond te plannen en te streven naar in alle vormen van esthetische borstoperatie, van vermindering/mastopexy borstvergroting en ook bij de wederopbouw," de auteurs schreven in hun bespreking van de studie, "bevolking analyse van de perfecte borst: een analyse van de Morfometrische." Het erkent dat de overgrote meerderheid van vrouwen (en mannen) Zoek natuurlijke schoonheid in de borst in plaats van een overvolle, oversized verschijning.

Hoewel er een esthetisch ideaal uitgekozen door een meerderheid van de enquête responders wellicht, de waarheid is dat de "één-maat-past alle aanpak" is niet geschikt voor borstvergroting en wederopbouw. Een gekwalificeerde plastisch chirurg een algemeen aanvaarde en bewonderde verhouding kan gebruiken als een beginpunt, maar zou dit nooit van toepassing als een sjabloon voor gebruik op elke patiënt.