Schoonheid

Vallen voor kleur

Zo lang, zomer! De bladeren zijn aan het veranderen, en dus moet je haar! Het veranderen van uw haarkleur te vangen de schoonheid van Autumn leaves is een geweldige manier om te vieren val. Of u op zoek bent naar een dramatisch effect, of om een subtiele kleur ontwerp, professionele experts de geheimen aan mooie onthullen herfst geïnspireerd vergrendelingen voor alle haartypes. Van strand aan Bonfire

Zomer achter de rug is en nu is de ideale tijd om de kleur van je haar te wijzigen. Voor alle kleuren en texturen is het gemakkelijk om te sierlijk transformeren uw strand kijken naar een stijl geïnspireerd door warme herfst branden.

Dramatische hoogtepunten uit de zomer met slechts een paar gezicht-framing raakt afzwakken. Verminderen heldere hoogtepunten voor het toevoegen van subtiele hoogtepunten. Het resultaat? Incredible, natuurlijke ogende dimensie. Donkere ash en blonde tinten stapelen zal houden uw kleur op zoek perfect voor de herfst. Een andere warme kleur trend is platina blonde haar met een iriserende, zilver tint. Voor iets een beetje meer edgier, overweeg dan warme pastel tinten of brandende koperen lowlights.

Sommige rijkdom aan haarkleur met een glazuur haar of low-lights dat uw natuurlijke teint accent toevoegen. U zou ook kunnen overwegen sommige dimensie toe te voegen aan uw tresses met een iets donkerder tint aan uw wortels die geleidelijk lichter aan de uiteinden.

Rood haar tinten Shine in de herfst

Een verscheidenheid van rode kleuren vullen perfect herfst tinten. Als u waren niet met natuurlijk rood haar geboren, weet deskundige colorists de ideale rode tinten die goed met uw natuurlijke haar kleur en huid Toon evenwicht zal. Sommige van de enkele van de meest populaire haar kleur trends dit najaar? Strawberry Blonde, Tangerine, en Rich Chocolaty Auburn. U kan ook misgaan met combinaties van warme rode haarkleur en gember hoogtepunten te vernieuwen uw kleur. Dit ziet er met name geweldig op Roodharigen met eerlijke huid en lichte ogen. Bourgondië en donkere, violette kleur tinten zijn een prachtige toevoeging voor degenen onder ons met donker haar of haar kleur-behandeld.

Verrijken van bruin of zwart haar met dimensie en diepte

Het is al te gemakkelijk voor bruine tinten tot saai op zoek vooral in de koude herfst en Winter maanden. Overweeg een paar strategisch geplaatste warmer hoogtepunten om uw haar kleur nieuw leven en diepte te geven. Haar schilderij kan helpen creëren van een zeer natuurlijke haar kleureffect, ten opzichte van de meer dramatisch effect van folie hoogtepunten. Probeer een semi-permanente glans haargroei behandeling voor een zelfs warmere uitstraling zonder te veel drama. U kunt sommige tonen toevoegen aan de glans te verrijken de kleur. Een van Val's heetste haar ontwerpen is kastanjebruin met frosty taupe balayage hoogtepunten. Chocolade tinten zijn ook populair voor de val. Probeer een donkere chocolade karamel hoogtepunten via de halverwege schacht en eindigt voor een goed blended ombre effect gekoppeld. Of sommige rand met een diepe, donkere espresso basiskleur met stevige, zilver hoogtepunten toevoegt.

Seizoensgebonden kleur haarverzorging

Herfst is een geweldige kans om te experimenteren met een nieuwe haar schaduw. Als je haar en hoofdhuid is beschadigd uit hitte, zon, of verwerking, is het belangrijk je haar klaar te krijgen voordat u wijzigt uw haarkleur. Expert haar colorists raden een herstelmaatregelen haargroei behandeling die zal voeden en bereid uw haar voor de behandeling van kleur.

Als je het maken van een paar subtiele veranderingen, zoals mengen van warme kleuren natuurlijk in je haar, of als u op zoek bent naar een dramatische haar kleur te veranderen, moet u de juiste salon haarverzorgingsproducten aanbevolen door professionele haarstylisten gebruiken. Uw haarkleur te beschermen tegen schade aan het milieu en de verwerking met haarverzorgingsproducten speciaal gemaakt voor kleur behandeld haar zijn cruciaal voor het behoud van uw val geïnspireerd haarkleur gedurende het gehele seizoen.