Schoonheid

Behandelen uw tresses met kokosolie haargroei behandeling

Kokosolie is een van de beste natuurlijke haar behandelingen beschikbaar. Het is een product van de huidzorg gebruikte haar in de kustgebieden van de wereld - en het beste ding is dat het is natuurlijke en heeft geen chemicaliën die de huid irriteren kunnen.

De olie uit een kokosnoot is een natuurlijke schimmeldodende, waardoor het een goede behandeling van roos. Het ook versterkt haar en haaruitval en grijzende bestrijdt. Het helpt het verminderen van de verschijning van gespleten haarpunten. Het heeft een koeling en rustgevend effect op de hoofdhuid, die goed is als u lijdt aan hoofdhuid zweten en kookt. Hebt u van luizen, krijgt de olie op uw haar aanbrengen voordat het kammen met een fijn getande kam de luizen meer gemakkelijk.

Het is ook een zeer effectief hair Tonic conditioner en toner, met name voor ruwe, droog haar. In tegenstelling tot de meeste haarverzorgingsproducten die net jas de oppervlakte van het haar, de olie uit een kokosnoot is anders en eigenlijk doordringt het haar, het voeden van binnenuit. De laurinezuur in deze natuurlijke olie heeft laag molecuulgewicht, waardoor het makkelijker om door te dringen de haarschacht. Deze biologische olie is ook zeer geschikt voor het behoud van vocht, verhindert dat je haar uitdrogen.

Uiteinde van de bonus: wrijven een beetje van de olie in uw handen en run samen en gebruik als een haar styling product. Het smelt in de hitte van de hoofdhuid en verhardt een beetje wanneer blootgesteld aan lucht.

Mensen in India die pure kokosnoot olie hebben gebruikt sinds kindertijd hebben sterke, jet-black haar zelfs in hun oude dag. Shampoo fabrikanten geleerd van hen en toegevoegd aan hun producten.

De meeste haar voordelen uit de kokosnoot natuurlijke oliën krijgt u wanneer u het toepast op uw haar.

Als de olie moeilijk is, smelt het in de magnetron of in een waterbad. Laat het worden te warm. Dan een paar eetlepels van de olie van toepassing op uw schone vochtige haren, meer olie zich te concentreren op het droge punten. Laat het verblijf op voor dertig minuten of zelfs 's nachts. Wikkel je hoofd met een kunststof douchekapje, vastklampen wrap of oude T-shirt te houden van uw kussenslopen kleuring. Daarna wassen uw haar zoals u normaal zou.

U vindt dat uw haar voelt zachter, zachter, glanzender, minder droog en meer beheersbaar. Dat is de kracht van de Almachtige kokosnoot op het werk!

Als een haargroei behandeling is zeer veelzijdig en gemakkelijk aan te passen behoeften om te passen uw haar. U kunt andere haar producten aan het voeden. Bijvoorbeeld, olijfolie verwijdert product opbouw en versterkt haar. Eigeel heeft veel vitamines die droog haar verjongen. Yoghurt reinigt en haar verzacht. Amandelolie vermindert gespleten punten en haren vallen. Valse daisy (Eclipta alba) blad sap verbetert het vermogen van de olie van de kokosnoot om te bestrijden grijzende. Net mix een van deze natuurlijke goodies met kokosolie uw haargroei behandeling nog beter te maken.

U kunt het mengen met uw favoriete shampoo maken het meer hydraterende en vervangen de oliën verloren tijdens het wassen van je haar.

Ik hoop dat ik u heb getoond waarom en hoe gebruik van kokosolie als haargroei behandeling.