Schoonheid

Huidverzorging tips voor een eerlijke teint - hoe om te kijken na gevoelige huid

Als je een zeer eerlijke huid hebt zult dan u weten dat er een gemengde zegen. Terwijl het is ontegenzeggelijk zeer aantrekkelijk is ook uiterst delicate en moet daarom worden verzorgd met een grote hoeveelheid zorg. Eerlijke huid brandt heel gemakkelijk en het toont ook de gevolgen van gebrek aan slaap of juiste voeding. De volgende tips zal u toelaten om zeer goede zorg voor uw huid, zodat het ziet er absoluut prachtig te allen tijde:

-Veel uitgeven op hoge kwaliteit zonnebrandmiddel te allen tijde, zelfs als het niet zeer zonnige buitenshuis. In feite, moet je ook dragen een lichte zonnebrandcrème wanneer je bent binnen. Toe te passen ten minste 20 minuten voordat u uw huis verlaten en er zeker van te raken elke paar uur of zo. Uw gevoelige huid moet bescherming tegen de harde UV-stralen van de zon die branden veroorzaken kunnen.

-Als de dag zeer zonnig is dan wellicht u extra bescherming in de vorm van een hoed of een sjaal dat betrekking heeft op je gezicht.

-Probeer te gebruiken van natuurlijke producten op uw huid zoveel mogelijk omdat producten met harde ingrediënten leiden roodheid van de huid en breakouts tot kunnen. Bijvoorbeeld, moeten producten die salicylzuur bevatten idealiter worden vermeden.

-Schurende producten zoals gezicht scrubs moeten niet worden gebruikt op de huid van het gelaat vanwege de tranen die ze aan de huid veroorzaken. Gebruik in plaats daarvan een zacht reinigingsmiddel. Schar van uw huid droog met een zachte handdoek of weefsel daarna en nooit maken de fout van te hard op het wrijven.

-Vermijd zelf medicatie eventuele problemen van uw huid. Is het beste om te vragen uw dermatoloog voor medicijnen om te gaan met huidproblemen of anders u zou kunnen hebben om te gaan met een ernstige flare up of littekens.

-Verwijder uw make-up altijd voordat je slaap teneinde te voorkomen dat het aangekoekt op uw huid. Gebruik een zacht reinigingsmiddel of verder u zal ruïneren uw huid.

-Terwijl een tan zal enkele van de bleekheid van uw huid verminderen en u blik zeer aantrekkelijk maken, is het best om te voorkomen dat een bloot aan direct zonlicht. In plaats daarvan moet u een zonnestudio, maar spaarzaam gebruiken.

-Verwen uw huid met een gezichtsbehandeling af en toe. U kunt ook zelfgemaakte gezichtsmaskers om uw huid te voeden.

Het is echt heel makkelijk te verzorgen van uw huid zo lang als je wat weet te doen. Uw mooie huid kan worden uw meest aantrekkelijke functie als u verwennen en het goed beschermen.