Schoonheid

Tips voor het opslaan van uw parfum goed - maken uw kostbare geuren laatste

U hebt net een behoorlijke hoeveelheid geld besteed op een mooie parfum dat maakt je voelen mooi en vol vertrouwen. Zou u willen ervoor zorgen dat u het parfum voor het laatst voor zo lang mogelijk? Als je niet voorzichtig mee bent dan kwijtraken kunt u vrij een beetje van het; zeker heel een verspilling van uw geld. Als u weet hoe bewaart u uw collectie van parfums goed zal dan je niet moet zorgen te maken over dit geval.

-Nooit bloot uw parfumflesjes aan direct zonlicht omdat de UV-stralen opgenomen in zonlicht leiden veranderingen van de chemische samenstelling van het parfum tot zal. Het zal zeer waarschijnlijk beginnen ruiken volledig verschillende en misschien zelfs verliest zijn vermogen om te verblijven voor lang op uw huid.

-Evenzo, moet je je flessen van geuren uit de buurt van warmte die leiden desintegratie en verdamping tot kan. U moet niet zo ver gaan als het plaatsen van hen in uw koelkast; een kast of lade zal doen.

-Uw badkamer is niet een goede plek om te slaan uw parfums in vanwege het overtollige vocht en warmte in deze plaats van tijd tot tijd. Het is ongetwijfeld erg handig om te plaatsen uw parfums hier maar u moet de verleiding weerstaan.

-Plaats het deksel terug op de parfumfles, zodra u het hebt gebruikt. Dit zal helpen voorkomen dat verlies van verdamping.

-Als u hebt om te reizen vaak dan is het beste om een kleine hoeveelheid in een fles reizen. Afwisselend, kon u een kleine fles van uw favoriete geur kopen alleen voor uw reis. Dit is ook een goed idee als je opnieuw toepassen uw parfum zeer vaak.

-Vermijd schudden van uw parfumflesjes voordat u ze toepast op uw huid. Er is geen voordeel in het doen van dit, maar loopt u het risico verandering van de samenstelling van de vloeistof.

-Houd uw parfum-collectie in een plaats waar er weinig kans van hen vallen en breken. U moet ook pak ze zorgvuldig voor reizen. Een gebroken fles parfum in uw koffer is niet gewoon een verspilling van geld, maar het kan ook ruïneren de kleren en andere dingen in de koffer verpakt.

De beste plaats om te houden van uw parfums is in je garderobe, temidden van je kleren. Niet alleen zal ze veilig tegen schade zijn maar uw kleren zal ook zeer geurige ruiken. Worden ook Controleer de vervaldatum op uw parfumfles en negeren van elk product dat is gegaan verleden de datum.