Schoonheid

De uiteinden van de schoonheid voor de zomer - hoe u kunt uw beste kijken wanneer het kwik stijgt

Het is nooit gemakkelijk om te kijken geweldig in de zomer, wat met kroezend sloten en transpiratie dat maakt uw make-up uitvoeren. Echter, zoals de meeste problemen in het leven, er zijn eenvoudige oplossingen voor zomer schoonheid problemen zo goed. Alles wat u hoeft te doen is volgen hen om ervoor te zorgen dat u uw beste ongeacht hoe warm het weer is kijken.

-Geld uitgeven aan hoge kwaliteit make-up speciaal ontworpen voor de zomer. Het dragen van make-up smelt-bewijs zal ervoor zorgen dat het blijft op uw gezicht maakt niet uit hoe vochtige het weer is. Kopen waterbestendige mascara in het bijzonder omdat dit u te voorkomen dat sport een kijkje racoon helpen zal wanneer de make-up onvermijdelijk wordt uitgevoerd.

-Houd opzij alle van uw glanzende lippenstiften voor wanneer het weer koeler verandert omdat ze ziet er gewoon loopneus in warm weer en uiterst plakkerig en ongemakkelijk voelen. Mat lippenstiften zullen enkel fijn werken omdat zij zal langer duren. U kan ook kiezen voor lichte lip vlekken voor een heel mooi overdag kijken.

-Gebruik niet een dikke Stichting op je gezicht; in plaats daarvan gebruik van een primer die is licht genoeg om gemakkelijk te dragen en zal betrekking hebben op alle vlekken. U hoeft te gebruiken vochtinbrengende crème op je gezicht, maar zorg ervoor dat u een lichte. Toe te passen onmiddellijk na uw bad en uw gezicht zal hebben een frisse en dewy uitstraling.

-Toepassing gel blozen op uw wangen te hebben een helder op zoek gezicht. Zorg ervoor dat u heldere kleuren op uw wangen terwijl andere gebieden neutraal op zoek te houden. U kunt ook bronzer gebruiken om een prachtige warme blik te krijgen.

-Brighten uw ogen met crème oogschaduw in een mooie kleur, maar het zeer dikke niet toepassen.

-Kroeshaar is een groot probleem wanneer de zomer warm en vochtig draait. Een kleine hoeveelheid haar leave-in conditioner voor je haar glad gebruiken U hoeft niet een hoge kwaliteit conditioner; een goede apotheek product zal heel goed doen.

-Vermijd het gebruik van een romige gezicht reinigingsmiddel tijdens de zomermaanden omdat het uw gezicht op zoek zeer olieachtige kunt laten. Gebruik in plaats daarvan een schuimende gel voor een schone en lichte uitziende gezicht.

-Zonnebrandcrème is het een product dat je gewoon moet niet gaan zonder tijdens de zomer of anders uw huid zal betalen de prijs in de vorm van rimpels en vlekken.

Zoals u zien kunt, is het zeer gemakkelijk om te kijken mooi en fris zelfs wanneer de zomer is op zijn slechtst. Doen Vergeet niet blijven gehydrateerd zodat uw huid is mooi van binnen.