Schoonheid

Uien kunnen worden een schoonheidsproduct?

Net als zij of niet, rauwe uien zijn gunstig voor de gezondheid, zoals ze flavanoids en polyfenolen--één van de grootste categorieën van fytonutriënten in voedsel bevatten. Ken jij moeten we consumeren van een grote rauwe ui per dag, zodat bepaalde vormen van kanker bij baai; dat zou omvatten colorectal, laryngeal en ovariële kanker? Daarnaast bieden de zwavelverbindingen in hen bescherming voor het hart en de bloedvaten van een fatale hartaanval!

Van saaie haar ouderdomsvlekken en schilferige huid kunnen uien een schoonheidsproduct? Verre van dat verrast, zou ik niet aarzelen om te overwegen de nederige UI... is zij haar weg als een. Waarom? Het is om deze reden dat er veel meer van zijn goedheid te bieden, dan aromatiserende uw soep of curry! Wordt natuurlijk zuur, kunt u ze gebruiken om uw voordeel in jezelf aantrekkelijker maken... als je geïnteresseerd en bereid om te leren hoe.

Hier zijn enkele Tips om u te tonen hoe:-

Voor haar dat schijnt - gebruik ze in haar maskers zoals de zuurgraad de haarfollikels sluiten zal, waardoor je haar glanzend kijken.

Gebruik ze als een hair Tonic conditioner - Grind een grote ui en gebruik het met gelijke gedeelte van kokosnoot of olijfolie te maken van een haar spoelen. Dan laat het op voor twee uur vóór het wassen het af met een shampoo. Een glanzende conditioner voor uw kroon zal maken.

Neutraliseren haren dunner worden met behulp van UI & honing - Mix een grote ruwe een geraspte, met twee eetlepel honing en wrijf het op je hoofdhuid. Laat het mengsel 's nachts, inwikkeling van je hoofd met een handdoek. Doe het twee keer per week. Ugh! Het klinkt belachelijk, nietwaar? Wat met de geur en het ongemak dat kan zet je af? Maar het kan helpen als u waren te doen voor een paar uren in de dag, ook al you can't do it's nachts.

Nemen de angel uit bijt - verrassend, doet het enkel dat! U moet een rauwe grote ui in helften gesneden. Wrijf dan een helft van het op het getroffen gedeelte van de huid met een insectenbeet. Het bevat een stof bekend als quercetine, dat de enzymen die betrokken zijn bij anti remt--waardoor de effecten van insectenbeten en brandnetel steken.

Vermindert pigmentatie en donkere vlekken - schillen die een ui extract bevatten cel omzet zal toenemen. Enkel meng gelijke van haar SAP met verse yoghurt, dan massage op uw gezicht en handen voor vijftien minuten. Doe het op een dagelijkse basis om te zien van de resultaten worden weergegeven. Het kan enige tijd duren, maar wees geduldig.

Vermindert huid littekens - het kan helpen bij genezing littekens van chirurgie, zo zal het helpen met zorg van de huid? Proberen het maken van een masker met twee eetlepel bloem, een en een half eetlepel ui sap, een theelepel van melk en een snuifje van nootmuskaat, indien beschikbaar. Maken hen tot een pasta en toe te passen op de huid gedurende twintig minuten. Verwijderen door deppen met wat melk.

Verwijderen van ruwe patches op uw ellebogen met een infusie van haar schillen - Drop een ruime hoeveelheid de UI schillen in een mok van warm water, maar niet kokend water! Volgende, Dompel je elleboog in de mok en smeren het rond voor een paar minuten. Herhaal deze procedure met de andere elleboog, afwisselend. Voor een goede werking, moet u dit dagelijks doen.