Schoonheid

Laser Ontharing - mythen en feiten die u moet weten

Hier zijn een aantal mythes en feiten over laser ontharing die u zullen helpen beslissen of je kiezen moet voor de procedure of niet te zeggen vaarwel aan ongewenste lichaam haren permanent.

Mythe: Laser Ontharing is niet veilig voor alle huidtypes.

Feit: Met behulp van laser ontharing is een vrij veilige procedure die zelden ernstige complicaties of blijvende bijwerkingen veroorzaakt. Nochtans, is het relevant om hier te vermelden dat de veiligheid van procedure hangt af van het type van lasersysteem dat uw provider gebruikt voor het verwijderen van haren. De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft goedgekeurd dat bepaalde laser-systemen houden met het oog op de veiligheid van patiënten. Zolang een dermatoloog is met behulp van een FDA-geaccrediteerde lasersysteem er zijn minimale kans op het ontwikkelen van eventuele problemen tijdens en na de behandeling.

Mythe: Lasers kunnen leiden tot meer haar om te groeien.

Feit: Lasers veroorzaken nooit meer haar om te groeien. Als dat waar was, liever honderdduizenden mensen op zoek naar chirurgische haartransplantatie ondergaan een paar laser sessies op hun hoofdhuid. Toch, sommige lasers stimuleren haargroei wanneer gebruikt voor de behandeling van fijn haar. Met dat gezegd, heeft iedereen zijn of haar eigen haar groeipatroon dat na verloop van tijd veranderen blijft. Het kan op elk moment veranderen als gevolg van een interne of externe factor. Sommige mensen beginnen vergieten haar met de leeftijd, terwijl anderen meer haar in de tijd als gevolg van hormonale veranderingen groeien zal. Dus men kan nooit beweren dat na een laser sessie zal haar nooit regrow, maar beschuldigen laser voor groei van nieuwe haar niets meer dan een mythe is.

Mythe: Lasers zijn even effectief voor alle haartypes

Feit: Laser ontharing misschien niet even effectieve al gezien het feit dat iedereen verschillende haartype en textuur heeft. Lasers werken het beste op dik, grof haar in vergelijking met de licht gekleurde fijn haar. Naast dat speelt uw huidtype en kleur ook een essentiële rol in het bepalen van de effectiviteit van de behandeling. Dikke, donkere haren op lichte Toon zijn beste door alle soorten van laser gericht.

Mythe: Lasers zal u blootstellen aan schadelijke straling

Feit: Alle FDA-geaccrediteerde laser-systemen voor het verwijderen van ongewenste haren zijn gewist door de US Food and Drug Administration voor niet schadelijke straling uitzenden. Laser balken werk door de overdracht van warmte-energie aan de haarfollikels te Verwarm ze tot op zekere hoogte waar hun vermogen om te groeien opnieuw is permanent uitgeschakeld.

Mythe: Een lange sessie kan geven blijvende resultaten

Feit: Als je Ja denkt, sorry u zijn sterk verward of verkeerd. Het is letterlijk niet mogelijk om zich te ontdoen van al haar uit een bepaald gebied in één sessie. Ongeacht wat snelheid en energie die u gebruikt of hoe lang u de sessie uit te breiden, is het onmogelijk om permanent beschadigen de wortels van alle de haren in dat gebied. Haren op je lichaam groeien in verschillende cycli en in verschillende tijdsinstellingen. Terwijl sommige haren actief groeien, zullen er anderen in slapende toestand. Laserstralen doelgroep alleen de haren die actief op uw lichaam en niet de follikels die ongeveer te ontkiemen nieuwe haren groeien. U moet meerdere sessies - ten minste 6 tot 7 sessies - om de maximale resultaten te krijgen.

Mythe: Laser haar verwijderen gaat om een veel pijn en ongemak

Feit: Sommige mensen voelen ongemak tijdens de behandeling, maar het is nooit ondraaglijk. De meeste van de individuen hebben gemeld het ongemak veroorzaakt door laserbehandeling vergelijkbaar met pinprick sensaties, terwijl anderen vinden het milde sensaties vergelijkbaar magnetisch rubber band op de huid veroorzaken.

Mythe: Lasers bieden gegarandeerd definitieve ontharing

Feit: Terwijl de meeste van de kandidaten aanzienlijke vermindering van haargroei na enkele behandelingen ervaren, sommige moeten maar liefst tien tot twaalf sessies om gewenste resultaten te krijgen. Maar je kunt nooit verwachten gegarandeerde permanente haarverlies bij de behandelde gebieden. Iedereen heeft zijn/haar eigen haar groeipatroon dat na verloop van tijd veranderen blijft. Er is dus een mogelijkheid dat u groeiend haar weer in het behandelde gebied als gevolg van hormonale veranderingen of enige andere factor beginnen kunt. Maar dat mag niet worden opgevat als laser ontharing levert niet. Het is zonder enige twijfel de beste haar verwijdering techniek die wordt geoefend over de hele wereld.