Schoonheid

Praktische ideeën en tips om gezond, mooi haar

Salon bezoeken zijn ongetwijfeld zeer belangrijk en moeten zo nu en dan worden omarmd. Echter, als u een zeer drukke agenda hebt, u persoonlijk moet een actieve rol in het verzorgen van je haar te spelen. Eenvoudige, maar praktische tips kunnen een groot verschil niet alleen verlaten het gezond, maar ook besparen veel tijd voor u maken.

Vermijden om te houden van schade bij baai, borstelen het haar als het nat is. De nattigheid de neiging om het meer breekbaar in vergelijking met droogheid en daarom is het gevoelig voor breken. Het is raadzaam om borstel voordat u een douche te nemen nadat u het volledig hebben gedroogd.

Vermijd het gebruik van zware gebaseerde conditioners hebt u dun, fijn haar. Dergelijke conditioners zal te veel gewicht leggen op het maken van het kijken dunner. Voor dit soort, stok met lichte producten die op de dikte en algemene gezondheid verbeteren.

Hoewel dikke conditioners zijn ontworpen voor dik haar, kunnen ze uiteindelijk geven het een vettige uiterlijk en laat het op zoek gewogen naar beneden. Om dit te vermijden, probeer en gebruik spray-on en mousse conditioners.

De meer natuurlijke het is, hoe beter het zal zijn voor u in termen van gezondheid en schoonheid. Om deze reden, probeer en Vermijd het gebruik van warmte apparaten te vaak. Drogers en strijkijzers overmatig gebruik hebben de neiging om het droog en kroezig.

Ga voor producten die zonnebrandmiddelen bevatten te houden beschermd tegen beschadiging door de zon. Vervagen en droogte zijn enkele van de effecten van teveel van blootstelling aan de zon. Met de juiste producten, zult u geen zorgen over hoe lang je verblijf buiten in de zon te. Dergelijke producten zullen ook stimuleren de schoonheid en gezondheid van het haar.

Bij het drogen het, Vermijd wrijven of trekken aangezien verhoogt het strand rekken en breken en in kroezend drogen resulteert. Het is het meest aan te raden om DEP het droog en Knijp zachtjes het water uit. U kunt ook wikkel het in een handdoek te drogen voordat het borstelen. Als u moet borstel het wanneer het nog nat is, kiezen voor een breed tandkam.

Als u houdt van de golvende blik, kunt u de golven thuis gemakkelijk maken door keukenzout of koosjer zout toe te voegen aan uw badwater. Voeg ten minste 10 druppels lavendelolie en spray de mix aan het haar en de bom het uit als gewenste daarvoor getextureerde golvende blik die je liefde.

Het eten van voedzame voedingsmiddelen om ervoor te zorgen dat het blijft altijd zo gezond mogelijk en ook blijft groeien. Het moet worden behandeld net zoals u zou Trakteer uw huid met de juiste voeding en geniet van het verschil.

Wanneer het kopen van uw producten, stok met die natuurlijke ingrediënten bevatten. Ook moet u ervoor zorgen dat de shampoo of conditioner die je koopt de juiste keuze voor uw haartype is.