Schoonheid

Krijg een fantastische blik met behulp van een geschikte soort pruik

Tegenwoordig zijn dragen pruiken steeds meer en meer populair. Dames dragen om verschillende redenen als compensatie van de haaruitval en maken het haar meer omvangrijke en aantrekkelijk. Beroemdheden over de hele wereld dragen ook pruiken in partijen om een prachtige blik te krijgen. Ze dragen ze volgens de kledij die ze dragen en de vorm van hun gezicht. U moet pruiken kopen volgens uw gezicht. Een verkeerde keuze kunt maken u kijken lelijk.

Pruiken volgens vorm

Pruiken komen in verschillende vormen en stijlen. Wanneer u een pruik koopt, is het zeer belangrijk om te controleren uw gezichtsvorm. De perfecte pruik zal u blik mooi maken. Laten we bespreken een aantal van de vormen van gezichten en de pruiken geschikt voor hen.

• Ovale vorm gezicht

Dit gezicht is gelijkmatig evenredig in alle richtingen en is lang met een breed voorhoofd en een smalle kin. Deze shape heeft geen prominente gebieden en dus dit gezicht is geschikt voor elke haarstijl en pruiken. Vrouwen hebben deze gezichtsvorm zijn zeer gelukkig aangezien zij elke stijl proberen kunnen.

Suggesties - zoals deze gezichtsvorm evenredig van alle kanten is, verschillende soorten pruik stijlen zijn geschikt. Lange lagen en lichte center parted stijlen ook ziet er geweldig uit in het ovale gezicht. Probeer te vermijden te veel pony op het voorhoofd als ze je gezicht zwaarder zal maken.

• Ronde vorm gezicht

Dit gezicht heeft ronde kaaklijn en smal voorhoofd met circulaire jukbeenderen die het breedste deel van het gezicht. Ronde gezichten zijn perfect voor lineaire kapsels. Kant parted haren kammen maakt het gezicht kijken smaller.

Suggesties - geometrische en lineaire stijlen zijn geschikt. Sommige van de populaire pruik stijlen zijn lange lengte met pony op de zijkanten en degenen die op de kin van je gezicht eindigt. U kunt ook proberen laag pruiken die liggen zeer dicht bij je gezicht. U moet vermijden gecentreerd afscheid van het haar of bijgesneden pruiken hebt u een rond gezicht.

• Vierkant gezicht

Dit gezicht heeft een bredere haarlijn en bredere kaak. In dit geval zijn de jukbeenderen scherp. Als u deze gezichtsvorm heeft kunt u korte en direct valse haar proberen.

Suggesties - korte kapsels zijn geschikt voor vierkante vorm. U kunt ook proberen kant parted pruiken, korte laag en schouder-lengte pruiken. Halflang krullen zijn perfect voor ronde gezicht vrouwen. Vermijden van steil haar; het zal niet bij jou past.

Er zijn vele verscheidenheden van pruiken beschikbaar in de markt. Synthetische en Maagd haar maken de pruiken. U moet kopen een goede kwaliteit van hen om problemen zoals irritatie en infectie te voorkomen. Maagd haar pruiken zijn goed zoals ze zijn duurzaam en gemakkelijk om te kijken na zo goed.