Schoonheid

Tips over alledaagse make-up

We willen altijd onze beste kijken en worden in sync met de nieuwste modetrends. Dus hier is een van de nieuwste trends van make-up, die heeft het verspreiden als wildvuur: de natuurlijke uitstraling. Hoewel, gaan buiten het huis zonder is een make-up over het algemeen niet de aangewezen oplossing voor deze trend.

In wezen, we houden de dagelijkse make-up blik tot een minimum beperkt, hoewel we nog steeds wilt maken die prachtige vlekkeloze, stralend en natuurlijke glans dat een professionele Visagist tot ons gezicht geven kan. Dus hier zijn kijk enkele tips om te helpen bereiken een fantastische professionele make-up elke dag.

1. eerst, alvorens make-up is de voorbereiding van het gezicht. Schoon en hydrateren het zodat de make-up gaat op meer soepel.

2. dan, gebruik van een primer, en op de gebieden die worden geëgaliseerd moeten uit vóór de grondlegging van toepassing.

3. er is geen behoefte aan hebben speciale make-up opleiding om te weten sommige trucs ter dekking van eventuele verkleuring en vlekken op de huid. Bijvoorbeeld, onder de ogen toepassen een concealer dat is een tint lichter dan de werkelijke huidtoon. Later zal het zelfs uit met de toepassing van de Stichting.

Oog op de toepassing minder Stichting start het proces vanaf de 'T' zone van het gezicht en verplaatsen naar buiten. Deze bijzonder 'T' gebied is een code voor de voorhoofd, neus en kin. Vervolgens in volgorde, als u wilt instellen van de Stichting, gebruik Doorschijnend poeder en een grote borstel en zachtjes gaan over het gehele oppervlak met het. Vergeet niet om te zetten een klein beetje van concealer of stichting rond de lippen, zoals het later helpen zal om hen meer te definiëren.

4. om te markeren en definiëren van de jukbeenderen gebruik een shimmer / blozen. Voor een lichtere frisser look te profiteren van de shimmer en met kleine cirkelvormige bewegingen, passen een beetje voordat of nadat u de Stichting van toepassing. U kunt ook de shimmer net onder uw wenkbrauw gebied meer definitie te geven. Blozen wordt gebruikt wanneer de voorkeur op de weg naar meer scherp gedefinieerde jukbeenderen ligt, maar niet overboord en ze er onnatuurlijk uitzien. Een tip ontleend aan een make-up training is het mengsel goed en kleur-match de contouren van het gezicht.

5. nu om verder te gaan aan de weelderige lippen. Om te bereiken Selecteer de lippen van een ster van de film met behulp van professionele make-up een lip potlood, bij voorkeur dezelfde kleur als uw lippenstift of een tint donkerder. Toe te passen op de contour van de lippen, en vervolgens met de kant van de potlood opvulling in de lippen. Als de lip potlood wordt toegepast voordat de lippenstift, zou de kleur meer langdurige.

6. de laatste punt in make-up opleiding is de ogen. Gebruik voor meer definitie, een eye potlood of vloeibare voering. Zo dicht mogelijk van toepassing op de wimpers van het bovenste ooglid en vervolgens sluit af door toepassing van de mascara met een opwaartse en uiterlijke beweging. Door de keuze, roze / perzik of neutrale oogschaduw vóór de mascara en eyeliner van toepassing. Om te komen tot een soepeler en langdurig effect, een oog-primer of een hint van Stichting op de oogleden alvorens de voering en oogschaduw van toepassing.