Schoonheid

Definitieve ontharing - is het een feit of fictie?

Leven in een wereld waar beeld en gevoel van eigenwaarde van groot belang zijn, mensen zijn actief op zoek naar definitieve ontharing om uit te roeien eens en voor altijd die ongewenste haren. Dientengevolge, zijn haar verwijdering trends gegroeid in populariteit. Een breed scala aan producten en haar verwijdering systemen worden gezocht na door zowel vrouwelijke als mannelijke clientèle en ook door de toenemende transgender gemeenschap.

Laser en IPL (Intense Pulsed Light) zijn twee opties die heel geschikt zijn wanneer de doelcomputer grotere gebieden met donker haargroei. Worden nieuwere technologieën die ze voor het eerst gelanceerd met de vordering van het aanbieden van definitieve ontharing, maar als de resultaten van deze behandelingen niet voorspelbaar als zijn ze hebben hun beperkingen als gevolg van gericht op de melanine in het haar. Differentiëren resultaten zou kunnen worden tussen 85% - 95% haarreductie, en als gevolg van die en andere kenmerken van de LASER en IPL, de FDA konden ze beweren te bieden permanente haar 'vermindering' alleen.

Elektrolyse aan de andere kant, kan behandelen alle haartypes, zelfs wit en grijs in kleur, en kan ook veilig behandelen alle huidtinten. Bijvoorbeeld, zou een gekwalificeerde schoonheid therapeut met elektrolyse opleiding kunnen werken met klanten uit verschillende etnische achtergrond te behandelen haargroei bij alle gebieden, met inbegrip van haar binnen de oogcontour. Sinds de invoering ervan heeft het ontwikkeld om te worden meer comfortabel en veilig voor de beoefenaar en voor de client. Bescherming, zoals bril zijn niet vereist tijdens de behandeling, alleen handschoenen voor sanitaire doeleinden. Elektrolyse is gebruikt voor meer dan 130 jaar en is nog steeds de oplossing alleen permanente haar verwijdering.

Er zijn verschillende types van elektrolyse: korte golf diathermie, ook bekend als thermolyse, galvanische (gelijkstroom) en de mix-methode, die een combinatie van de thermolyse en galvanische is. Al deze methoden verzwakken geleidelijk het haar om haargroei weg te nemen. Daarom permanent verwijderen van haren een feit geweest voor een lange tijd en elektrolyse is nog steeds de enige methode die een oplossing biedt.

Elektrolyse is een behandeling die wordt aangeboden in schoonheidssalons en klinieken waar een client krijgen zou advies en deskundig advies over kwesties die zij hebben, zoals ongewenste haargroei. Vele huidaandoeningen en letsels, zoals huid-tags, thread aderen, allerlei soorten wratten, ilia, bloed vlekken en verrucas kan ook met succes en veilig behandeld worden met behulp van geavanceerde elektrolyse technieken. Het is belangrijk op te merken dat mensen die wenst te ontvangen van een procedure moeten contact opnemen met een professional met een erkende elektrolyse kwalificatie en licentie om ervoor te zorgen dat zij zijn ten volle te profiteren van de mogelijkheden bij elektrolyse te bieden heeft.