Schoonheid

Warm om een basis tan hebt u bleke huid?

U zou willen zoeken naar een basis tan bouwer of een lotion looien. Deze hebben meestal hoge vochtinbrengende crème niveaus en gewoon de juiste versneller niveaus voor uw type huid. De markt wordt overspoeld met vele lotion merken en sommigen van hen hebben al vonden hun weg naar professionele Kapsalons. Onder de reeds lang gevestigde en populaire merken zijn namen zoals de meeste producten, Tan Incorporated bruine suiker, keizer Hoss saus Ultra donkere, Ultimate koolstof en vele anderen.

Een looien bed moeten uw volgende in overweging nemen. Het is van vitaal belang dat u uw bruiningssessies niet overdrijven. Niet elke dag doen tan en blijf niet in voor meer dan de aanbevolen tijd. Wat we hebben ontdekt is dat het beste aan tan om de andere dag en voor niet meer dan 3 keer per week. U wilt geven uw huid voldoende tijd tussen de sessies om te bouwen naar behoren uw tan. Vermijd overmatige blootstelling maar als uw huid is al het branden, stoppen looien totdat het volledig herstelt. Sommige mensen zijn op het advies dat ze nodig hebben om te branden om te verwerven tan maar dit begrip heel contraproductief is en niet de beste optie voor uw huid. Door het verbranden in de zon, u ook weerstand ontwikkelen en zorg looien nog moeilijker.

Volgende keer dat u besluit te bruinen in een bed of op het strand, zorgen ervoor dat u hebt gekocht sommige looien stickers om een tijdelijke en moderne tattoo veilig te stellen. Je zou niet geloven hoe donker uw huid is echt geworden!

Hoe lang tan van spray laatst?

De kwaliteit van een product bepaalt voor hoe lang de spray tan zal duren. Voorafgaand aan het gebruik van enig product spray voor looien, moet de huid worden voorbereid voor een maximaal effect van de spray tan. De spray tanning effecten duren meestal tussen de 5 en 10 dagen voordat ze beginnen te vervagen.

Er zijn een aantal tips voor het verkrijgen van spray tan waarmee uw tan langer duren. Hieronder staan de vijf meest vaak gevolgd uiteinden om te verhogen uw spray tan's leven.

Voordat u begint uw sessie spray tan, exfoliëren (Verwijder de dode huidcellen). U moet een douche nemen ten minste 30 minuten vóór het toepassen van spray tan. Ook gebruik een exfoliërende schrobben die u zullen helpen verwijderen de dode cellen van het oppervlak van uw huid. Dit zal resulteren in een meer gelijkmatige tan en zal beter uw huid te absorberen de oplossing van de spray tan voor te bereiden.

Voorafgaand aan douchen of zwemmen, wachten gedurende ten minste 8 uur. Het effect van een spray tan kan worden verlengd in wacht u acht of meer uur vóór het douchen na een sessie. Als je douche te vroeg voorafgaand aan een zonnesessie, krijg je ongelijke huid strepen over je hele lichaam.

Een spray tan kan ook worden gehandhaafd en verlengd door het gebruik van vochtinbrengende crèmes die DHA ingrediënten. Handhaving van de gevolgen van de spray tan is gemakkelijk gedaan door het toepassen van de vochtinbrengende crème elke ochtend en avond.

Reinigingsmiddel en harde zeep moeten worden vermeden. Lichaam wassen, zachte huid reinigingsmiddelen en zepen te gebruiken bij het nemen van een douche of Baden. Ook probeer te blijven uit de buurt van ingrediënten zoals AHA en BHAs.

Plaats een sticker looien op een gewenste locatie van uw lichaam voorafgaand aan het gebruiken van de spray. U zal versteld staan hoe donker uw huid is geworden na het looien procedure.