Schoonheid

Belangrijke feiten over acryl nagel poeder

Acryl poeder is een soort stof die wordt gebruikt voor het maken van acryl nagel. Het is vaak vermengd met een speciale vloeibare element dat het moeilijker maakt. De prijs van dit product is minder duur en wordt meestal gebruikt door de professionals van de schoonheid van de salons. Plus, kan het acryl nagel poeder bieden van tijdelijke bescherming naar de nagels en hun uiterlijk te verbeteren. Dit artikel zal worden gewezen op een paar belangrijke feiten over dit soort producten.

Samenstelling

Het belangrijkste ingrediënt in het product gebruikte is polyethylmethylmethacrylate, die ook wel bekend als PMMA. PMMA is een mengsel van twee soorten monomeren methylmethacrylaat, alsmede ethyl methacrylaat genoemd. Het bevat verschillende soorten stoffen, zoals benozophenone-1, benzoyl peroxyde, enzovoort. Om te voldoen aan de uiteenlopende eisen van de klanten, toevoegen de fabrikanten van dit poeder ook extra pigmenten en andere ingrediënten.

Voor betere resultaten Meng het professionals acryl poeder samen met monomeer vloeistof die extra ingrediënten die helpen bevat bij het combineren van de moleculen, voorkomen van schade en helpen bij de verspreiding van de vloeistof op de nagels. Tijdens deze procedure fungeert de benzoylperoxide katalysator waardoor het vloeibare monomeer in het creëren van net zoals koppelingen tussen poeder deeltjes. Het resulteert in de vorming van gehard hars.

Aanvraagprocedure

Het professionals gebruiken acryl nagel poeder, alsmede vloeibare monomeer samen met een dunne borstel die is bedoeld voor nagel decoratie. Dit type van product wordt toegepast vanaf de basis van de nagel op de top of het vanuit het midden naar uiterlijke richting kan worden verplaatst. Plus het professionals die gebruik van acryl nagels moeten begrijpen het exacte bedrag van poeder dat kan worden toegepast en zij zou ook moeten controleren dat het product niet wordt verspild.

Het gebruik van dit product is de beste optie voor de mensen die hebben te besteden een heleboel zowel geld als tijd om te bezoeken van de salon. Veel mensen voelen dat de toepassing van poeder een handige optie voor hen is omdat wanneer hun nagels groeien, zij kunnen vullen de gaten die vaak aan de onderkant van de nagels met een extra bedrag van acryl poeder worden gemaakt. In plaats van zich het ongerust maken over de benoeming met professionals kunnen zij ook zorgen voor de verantwoordelijkheid van het reinigen van de nagels en houden ze in goede conditie.

Verwijderingsproces

Om te verwijderen hars die is gevormd door een mengsel van acryl poeder- en vloeibare monomeer, moeten mensen genieten van hun nagels of zelfs wikkel ze in oplosmiddelen. Deze volledige verwijdering procedure neemt ten minste twintig minuten en ze kunnen ook bestand deze nagels vooraf om de hele procedure te versnellen. Ze kunnen om te voorkomen dat hun huid steeds droog, vaseline rond deze nagels gebruiken tijdens het verwijderingsproces.

Hoe koopt u deze producten?

Dit product is beschikbaar in de departementale winkels die verschillende types van cosmetische of schoonheid producten verkopen. Sommige mensen willen ook deze producten kopen van de verkopers die producten tegen redelijke prijzen via on line-modus verkopen.