Schoonheid

Tips bij het kiezen van de beste kapsel voor de vorm van uw gezicht

Veel vrouwen graag met hun haar knippen en gestyled dat zij hun favoriete salon meer dan eenmaal per maand bezoeken. Anderen, echter, ineenkrimpen gewoonlijk bij de gedachte van het gaan naar een kapsalon die zij zou alleen stap in dergelijke plaats tweemaal of zelfs één keer per jaar.

De eenvoudige reden waarom er veel vrouwen die verafschuwen gaan naar een salon is omdat ze hadden een of meer slechte ervaringen met de kapsel dat ze kregen. Het kapsel dat ze was zo onflatteuze en erger, maakte hun tresses zeer moeilijk te beheren en vanwege deze ervaring, zij zijn bang voor of haat gaan naar een salon. Zij zelden gaan om te zien een professionele kapper en ze zou zelfs kiezen om inkorten of knippen hun haar op hun eigen.

Als je had ook een slechte kapsel en nu angst gaan naar een salon, u alleen maar hoeft om te onthouden dat wanneer het gaat om kapsels, niet alle stijlen er goed op je uitzien zal; het recht, vleiende kapsel zal grotendeels afhangen van de vorm van uw gezicht. Als zodanig, de reden waarom u kan hebben gehad een onflatteuze kapsel voordat is omdat de stijl niet is het meest ideaal een voor de vorm van uw gezicht geschikt.

Om te weten welke kapsel zou het beste voor de vorm van uw gezicht, moet u eerst weten van de verschillende gemeenschappelijke vormen. Hieronder zijn de gebruikelijke vormen van gezichten en het type van kapsels of stijlen beste geschikt voor elk:

Ronde. Een rond gezicht heeft brede jukbeenderen en het is zo breed als het is lang. Als uw gezicht rond is, zal ook uw kaaklijn zijn ronde en volledige.

De beste kapsel voor een vrouw met een rond gezicht is lang, gelaagd haar met gelaagde pony. Of gegradueerde shag aangezien dit voorziet in een slenderizing vorm aan het gezicht.

Hart vormige. Een hart-vormige gezicht is breed op het voorhoofd, volledig op de jukbeenderen en smalle op de kin.

Een kapsel dat de jukbeenderen streelt zonder te verbergen de kin zou het beste voor een persoon met een hart-vormige gezicht. Je hebt je kapper kun je kin-lengte bob met taps toelopende uiteinden.

Diamant. Een diamant gezicht is iets langer dan breed; de kin is puntige en hoge-set jukbeenderen zijn het breedste deel van dit type van vorm.

Iedereen die een diamant-vormige gezicht heeft moet gaan voor een kapsel dat hen zal toestaan om hoe uit hun grote botstructuur. Aanbevolen kapsels omvatten de volledige, klassieke bob of een gespiegeld-out gelaagde knippen.

Ovaal. Een ovale gezicht is het grootst op de jukbeenderen en een smalle kegelvormige kaaklijn heeft.

Hebt u een ovaal gezicht, beschouw jezelf gelukkig: bijna alle kapsels ziet er geweldig uit op je.