Schoonheid

Overgang naar natuurlijke haar - wat te doen wanneer u klaar voor natuurlijk haar bent

In een maatschappij die geobsedeerd met beeld, een heleboel mensen willen te laten uitzien als iets anders dan hoe ze geboren werden. Plastische chirurgie, lichaam vormgeven onder kleding, over gedaan make up, enz. Echter, de meest gemanipuleerde deel van ons lichaam is onze haren. Als het is kort, willen wij het lang. Als het is krullend, willen wij het rechte. Mensen met rechte haren willen krullend haar. Mensen met dun haar lang voor dikke tresses. En die aanpak van dikke sloten van haar hebben een stylist dun het met dunner schaar.

Dit is vooral waar in de Afro-Amerikaanse Gemeenschap, waar een hele industrie ontstaan uit vrouwen strekken hun haar en producten om te behandelen en stijl het nadat het wordt rechtgetrokken is. Zozeer zelfs dat tot ongeveer 5 jaar geleden, het vinden van producten die catered aan kinky haren was bijna onmogelijk. Wat doet een relaxer aan het haar? Het breekt chemisch de obligaties in de haarfollikel, elimineren de natuurlijke krul patroon. Dit schaadt niet alleen het haar zelf, maar de chemicaliën die worden gebruikt kan beschadigd hoofdhuid en de huid. Jarenlang, Afro-Amerikaanse vrouwen alle soorten medische kwesties in verband met de chemische stoffen in relaxer in inspanningen om hun haar recht hebben meegemaakt, chemische induceren alopecia, spanning alopecia, chemische brandwonden, maar een paar te noemen.

Is er een verschuiving in de schoonheid industrie. More and more producten zijn beschikbaar voor vrouwen die hun haar chemisch niet doen rechtzetten. Waarom is dat? Omdat het aantal vrouwen beslissen om de overgang van hun haar te dragen het in zijn natuurlijke staat te relaxen is exponentieel gegroeid.

Overgang naar natuurlijke betekent niet dat je hebt je dragen een afro. Haarverzorging en styling producten zijn gekomen tot nu toe dat een relaxer niet verplicht is om haar recht. De voordelen om niet met een relaxer zorgt voor gezond haar dat is zeer veelzijdig assortiment van styling.

Hier zijn een paar tips om te helpen u langs uw reis naar de overgang van natuurlijke haren.

1. omarmen je haar in elke fase van de overgang.

Als u besluit om al het ontspannen haar afgesneden en starten vanuit een korte cut, omhels je haar op elke lengte als het groeit uit. Dit is een goede manier om te experimenteren met producten om te zien wat het beste werkt met uw haartextuur. Als u besluit om te laten de relaxer groeien en snijd de ontspannen uiteinden uit geleidelijk, dit is een uitdaging. U moet een professionele stylist. Je hebt twee verschillende haar texturen tot zorg voor en stijl. Beschermende stijlen die doen dat niet hiervoor kammen of manipuleren zal haar breuk gesneden terwijl u uw ontspannen haar groeien laat uit.

2. vocht is de sleutel.

Wanneer mensen hun haar denken ook kinky en onhandelbaar zonder een relaxer, is het meestal omdat hun haren droog. Droog haar leidt tot breuk. Experimenteren met producten die u toestaan om de stijl die u graag met behoud van veel vocht. Blijf weg van producten met drogen agenten in het, net als alcohol en sulfaten.

3. het is allemaal in je geest.

Het is uitdagend om anders te denken over hoe je je haar stylen. Overgang als volwassene is moeilijk wanneer je hebt gehad ontspannen haar voor zo lang als je kunt herinneren. Het is gewoon een kwestie van anders denken. Zult u gelukkig met uw beslissing zodra u het door het proces.

Kudos aan die omarmen hun natuurlijke haartextuur. Omhels je haar in fasen van de overgang en hulp van een professionele stylist. Zorg ervoor dat je haar heeft genoeg vocht. Worden open-minded over het proces van stylen uw haar zonder een relaxer.