Schoonheid

Haarverzorging tips - hoe de zorg voor uw haarverlenging

Zorg voor haarverlenging kunnen een beetje pijn, maar kom te denken van het, zou u blij met extensies die er goed slechts ongeveer een maand of zo uitzien? Natuurlijk niet. Nadat u hebt vertakt uit het geld om haar extensies, is het noodzakelijk te beschikken over een goede haar zorg routine te handhaven zodat zij voor een lange tijd duren. Verzorgen van hair extensions is een continu proces, waarvan de resultaten afhankelijk van u, uw inspanningen en kennis, alsmede uw kapper. Dus, voordat je de duik te nemen, neem een kijkje op deze nuttige tips over haar extensies onderhoud:

De kwaliteit van uw extensies controleren. Als ze goedkoop extensies zijn, ze niet zullen kunnen weerstaan warmte dus wegblijven strijkijzers, krultangen of hete rollen als u niet wilt riskeren branden je haar, alsmede de synthetische haren. Goedkope synthetische uitbreidingen kunnen ook smelten onder hitte. Ook laat uw extensies in plaats van föhnen het drogen.

Gebruik een detangling spray op de extensies dagelijks en altijd kam de klitten. Het is raadzaam om gebruik een kam of borstel geschikt is voor de extensies, omdat het normale kammen en borstels kunnen de wefts beschadigen en ervoor zorgen de serverextensies dat te los of trekkracht uiterlijk.

Uw extensies zorgvuldig wassen. Probeer niet te nat hen elke dag omdat ze niet steeds zo vuil als je echte haar. Zorgvuldig ontwar vóór het wassen en gebruik een goede shampoo om te reinigen ze langzaam. NAT de extensies een beetje op een moment om te voorkomen in de war raakt en gebruik een neerwaartse beweging wanneer wassen en spoelen het.

Wij allen voorwaarde onze natuurlijke haren, recht? Hetzelfde geldt voor de zorg voor haar uitbreidingen ook. Kies een goede, voedende leave-in conditioner en gebruik het posten wassen om te verwijderen alle knopen en houden uw extensies frizz-vrije en glad.

Als uw extensies niet kunnen worden verwijderd vóór slaap of intense fysieke activiteit, binden hen terug in een paardenstaart te vermijden klitten, kreuken, en te beperken hun blootstelling aan zweet.

Te vermijden dat uw extensies aan chloor of zout water. Als je zwemmen, zorg ervoor om te dragen een GLB zwemmen.

Uw extensies moeten worden behandeld met zachte zorg als u ze duren voor een lange tijd wilt. Ga gemakkelijk op styling, chemicaliën en iets anders dat zou kunnen uw extensies eerder dan hun levensduur beschadigen.

Haarverlenging neiging om omhoog de haarschacht op ongeveer zes weken, waardoor ze vatbaar voor los of ongelijke geworden. Ratty of beschadigde uitbreidingen zijn niet de heetste accessoires van het seizoen, dus u een beslissing nemen moet of u wilt om ze te houden, of je denkt dat het is te veel werk en zou graag om zich te ontdoen van hen. Één van beide manier, een terugkeer naar de kapper te krijgen ze gesorteerd is essentieel op dit punt.

Haarverlenging verbeteren uw blik dramatisch, maar ze moeten een goede en grondige reiniging en zorgzame routine te worden op hun best. Lezen en vragen rond voordat u enig besluit neemt.