Schoonheid

Hair care tips en advies

Ik wed dat u bekend bent met de geweldige voordelen van het hebben van mooie haren. Het voelt geweldig om heb prachtig glanzend haar. Indiase vrouwen zijn trots op hun lange haren. In dit artikel, ik zal het delen van enkele van de beste hair care tips.

Shampoo, conditioner en olie toepassen maar...

Het is belangrijk dat u je haar 2 - 3 keer in een week wassen. Shampoo van toepassing zijn op uw hoofdhuid. U kunt ook conditioner toepassen na het wassen van je haar. Toepassing uw favoriete olie. Dames hebben bevestigd dat overmatig gebruik van shampoo, conditioner of olie schadelijk is voor hun haar. Het is aangeraden om toe te passen olie en conditioner eenmaal per week. U kunt wassen van je haar met shampoo 3 keer in een week, maar de conditioner en olie slechts één keer per week gebruiken.

Beschermt uw haar.

Draag een hoed. Niet je haar tegen stof, hitte, en zonnestralen blootstellen. Armen dieet, vervuiling, en warmte en beschadigen je haar. Als je haar nat is, kunt u voorkomen dat het borstelen. U moet wachten voor enige tijd. Anders, zal jij ernstige schade aan je haar.

Haar maskers toepassen

Zelfgemaakte maskers bevatten natuurlijke, gezonde elementen die essentiële voedingsstoffen voor de haargroei verstrekken. Eigeel, wrongel, olijfolie, Amla poeder, bicarbonaat, en limoensap te bereiden haar maskers gebruiken U kunt ook de castor olie en kokosolie. Het masker toepassen keer in een week voor de betere haargroei.

Vermijden van sterke shampoo

Als u mooie haren wilt, moet u uw shampoo zeer zorgvuldig kiezen. Niet van toepassing de shampoo meer dan 3 keer in een week. Gebruik geen onnodige haarproducten behandeling. U kunt shampoo vinden in een plaatselijke winkel of markt. Maar, wees voorzichtig voordat je het product koopt. Commercieel geproduceerde chemicaliën kunnen beschadigen je haar terwijl het voorkomen van natuurlijke groei. Controleer uw huidtype alvorens te kopen de shampoo.

Houd er rekening mee dat de shampoo en de conditioner gespleten haarpunten nooit kunnen repareren. U kunt kopen een goede conditioner voor gespleten punten, maar het alleen helpt bij het beheren van je haar.

De hoofdhuid masseren met de kruidenolie. Dragen van zachte stijlen en ontspannen verblijf. Aannemen van een gezonde levensstijl. Zorg ervoor om regelmatige trims. Het helpt zeker in haargroei. Gebruik amandel en Castor olie voor de versterking van het haar. U kunt ook uw eigen shampoo en conditioner met behulp van enkele van de basisingrediënten, dat wil zeggen reetha, Amla en kokosmelk. Kokosolie is ook gebruikt voor de behandeling van roos kwesties. U kunt contact opnemen met een professionele stylist om wat advies over uw specifieke haartype.