Schoonheid

7 gemakkelijk make-up tips voor beginners

Goed make-up voegt niet alleen genade in uw persoonlijkheid, het helpt je kijken jonge. Als een beginner, zou je voelt dat u niet de make-up als een professional. Maak je niet druk. Dit artikel zal aanwezig zijn enkele van de beste make-up tips voor beginners. U zal zitten kundig voor dragen make-up als een professional. De basisregels zijn hetzelfde. Dus, laten we beginnen.

1. slijtage van de stichting die overeenkomt met de huidskleur van uw

Het is belangrijk te wijzen op uw gezicht functies terwijl het doen van de make-up. De taak is om op te merken uw eigen schoonheid. Ziet er prachtig zonder te kijken ouder. Altijd kopen een stichting die de exacte kleur als uw huid heeft.

2. gebruik een zachte plastic lepel/Business Card

Terwijl u het dragen van mascara, kunt u een visitekaartje of een plastic lepel plaatsen aan de onderkant van uw oogleden. Het helpt bij het dragen van mascara op een gemakkelijke manier. Het verbergt u ook eventuele onvolkomenheden en kun je vlot de mascara op wimpers.

3. gebruik een witte voering

Als u grote ogen hebben wilt, gebruiken de witte voering. Zet het op de lage ooglid. Gebruik de voering uit de hoek van het innerlijk oog naar de buitenste oog hoek. Het maakt uw ogen groter weergeven.

4. Pas de liner

Een goede voering is een must deel van uw oog make-up kit. U moet altijd de liner gebruiken op zowel de onder- en bovenkant wimpers. Met behulp van de voering op de bodem maakt u kijken oud. Dus, zorg ervoor dat u op de bovenste wimpers voering toepassen. De voering in de ruimte tussen uw wimpers toepassen. Het maakt je verschijnen dat u niet van eventuele make-up dragen.

5. Gebruik de witte kleur als de base

Start uw oog make-up door toepassing van een base make-up eerst. Maken de uitvalsbasis met een gloeiende witte kleur. De witte schaduw op de hoeken van het oog en oog deksels gebruiken. U kunt ook het wit potlood om te tekenen van een boog net onder je wenkbrauwen. De witte kleur zal andere kleuren prominente maken. U hebt een keer, de witte base, dat kunt u andere schaduwkleuren voor oog make-up toegepast.

6. Gebruik de lash krultang

Wimper krulspelden worden gebruikt voor curling wimpers. Ze maken uw wimpers, lange en gekrulde. Zorg ervoor dat warmte van uw wimper voordat u het gebruikt.

7. Veeg je mascara na elke toepassing.

Als u toepassen van mascara zonder een fout te maken wilt, vervolgens veeg de mascara na elke toepassing. Het zal helpen u dragen mascara soepel. Ik hoop dat u deze tips nuttig hebben gevonden. Zorg ervoor dat in de praktijk brengen. Bedankt voor het lezen.