Schoonheid

Parfum voor mannen - hoe te kiezen voor een Keulen die geschikt is voor u

Ieder mens moet een speciale geur in dit tijdperk. Alles wat die we dragen wordt gekenmerkt door een verschillende geur die blijft voor een lange tijd en indruk op de mensen die we ontmoeten. Het lijkt misschien een raar ding om te zeggen, maar het is echt. U zou worden verrast om te weten hoe veel complimenten een man krijgen kan wanneer zij bier of een ander type van spray deodorant van hun leven elimineren.

Bouw

Colognes zijn gemaakt van drie verschillende soorten notities (boven, Midden en base). Dit soort geuren interactie en combineren om te maken de laatste scène die je ruiken. Veel van de parfum huizen hun recepten geheim houden en niet onthullen de samenstelling van hun geuren, maar kunt u er zeker van het feit dat ze alle gelaagde geuren bevatten.

De bovenste notities

Dit zijn de eerste kicks die de geur zal overbrengen. In de meeste gevallen zijn deze vet geuren die een hint van ethanol hebben. In de beschrijving van deze, komen veel van bijvoeglijke naamwoorden voor de geest, zoals 'citrusy' 'verse' of 'knapperig.' Maar het is belangrijk om te onthouden dat deze top notities niet een lange tijd laatst, maar ze kamer naar het midden degenen laten.

De middelste notities

De bloemen en de zachte noten zijn in dit geval vrij gemeenschappelijk omdat ze zijn bedoeld om het verminderen van de impact van de ethanol. Deze middelste notities duren niet normaal gesproken meer dan de helft een uur.

De base notities

Ten slotte, de base notities zijn degene die het meest met een geur laatste. Dit zijn niet de harde, maar ze laatst doen het meest, subtiele en mooi. De eerste honk notities komen ongeveer 30 minuten-1 uur nadat ze zijn toegepast en blijven bestaan totdat u wijzigen of douche.

Dit zijn de merkt op dat het verhaal van colognes maken. Begint uw Keulen met een frisse citrus geur en vervolgens releases rokerige hout-achtige notities? Of misschien het begint met lavendel dat langzaam in vanille verandert. Deze complexe opmerkingen misschien het creëren van bewustzijn alleen voor opgeleide mensen, maar begrijpen de basis van deze notities kunt u het verschil maken tussen een grote Keulen en werd een regelmatige transactie.

Selecteren van een geur

Wanneer u ervoor een geur kiest hebben u eerst na te denken over uw leeftijd en persoonlijke stijl. U moet controleren een paar geuren en selecteer vervolgens de degene die je het leukst. Het doet geen pijn om te gaan, ruiken verschillende colognes en neem daar nota van de eerste indrukken krijg je, en kom dan terug op een andere dag. Uw gevoel van geur kan worden misleid wanneer het proberen alle deze parfum, s dus het nemen van een pauze zal helpen u onderscheiden geuren beter.

Wanneer je hebt ontdekt de geur dat u als de meeste zorg ervoor dat u het testen op uw huid. Deze stap is zeer belangrijk omdat colognes veranderen wanneer ze met de huid, met de lichaamswarmte, enz interageren. Dit betekent dat elke Keulen verschillende ruiken zal wanneer u het bij diverse gelegenheden dragen zal.

Kies uw Keulen verstandig en u zult het verschil merken wanneer iemand je een compliment geeft!